Annons
Annons


SÅ HÄR SER MIN DIET UT


.
Hur är din diet?
.
SVAR: Jag har inga förbud men väljer att avstå från gluten och så mycket komjölks produkter som möjligt. Det gör jag eftersom jag vet att min kropp inte mår bra av de produkterna.

Annons

Jag äter nästan aldrig rött kött heller och det är för att jag inte tycker det är gott helt enkelt. Väljer helst fisk, skaldjur, ägg, get/får ost, nötter, hampa och ibland kyckling som proteinkälla och grönsaker, frukt, råris, rotfrukter som kolhydratskälla. Ser även till att få i mig mycket fett genom kokosprodukter, nötter, frön, ägg, avokado mm.

.
Blir jag sugen på något så äter jag det och äter ganska ofta thaimat och sushi ute och jag älskar att baka ”nyttiga efterrätter”. Jag dricker väldigt sällan alkohol då jag tycker att det smakar jätte äckligt och för att jag tycker det är så galet drygt att vara bakis. Men skulle det hända att jag blir toksugen på att festa till det med lite alkohol så är det absolut inget förbud jag har utan då dricker jag. Men det där suget kommer nästan aldrig så det brukar bli att jag dricker 1-4gånger/år. 
Jag försöker ha ett så avslappnat förhållningssätt till mat som möjligt men måste tänka efter och planera när jag ska resa eftersom jag har endel allergier och ofta så stoppas det mjölk och gluten i allt. Ett tankesätt som funkar för mig är 80/20. Håller mig 80% av tiden till bra och ren mat så har jag sedan 20% att fuska på om jag så skulle vilja.
.
How is my diet? Answer: I have no ban but choose to abstain from gluten and cow milk as much as possible. I do that because I know my body don’t feel good when I eat these products. I almost never eat red meat either and thats because I don’t like it. As a protein source I choose shellfish, eggs, goat cheese, nuts, hemp and sometimes chicken. As Carbohydrates I eat brown rice, vegetables, fruit, berries and root vegetables and fats coconut oil, nuts, seeds, avocado, egg etc. If I crave anything I will eat it and I often buy thaifood or sushi and I love to bake healthy desserts. I do not drink alcohol often because I think it taste very disgusting and I really hate to be hung over. But sometimes I really feel for some partying and if that happens I don’t mind drink a few glasses of wine. I try to have such a relaxed attitude to food as possible and a mindset that works for me is 80/20. Eat healthy and clean 80% of the time and I can eat and drink what ever I want to the other 20%. 
.
Grön smoothie är min favorit – RECEPT HÄR!// Green smoothies is my favorite – RECIPE HERE!
.
11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar