Annons
Annons


SÅ HÄR HAR JAG DET I L.A.


Hej mina vänner! Vill bra berätta för er hur jag har det i USA. Har haft riktiga problem med att komma in i dygnsrytmen men nu börjar jag komma i ordning. Bor på ett jättefint hotell i West Hollywood med gångavstånd till gymmet Crunch som jag tränar en del på. Varje morgon går jag och köper med en stekt äggvita på Subway och sedan en havregrynsgröt med blåbär och en kaffe från Starbucks och sätter mig på hotellrummets balkong och äter frukost. Då känner jag mig som hemma 🙂

Jag tycker att L.A. är gulligt och husen här i West Hollywood är helt galna! Det finns hur mycket god och hälsosam mat som helst att välja på och det är inte särskilt dyrt.

Hittills så har jag tränat 2 styrkepass, 1 löppass, 2 Pole Dancepass och ett gruppträningspass. Idag drar vi till Las Vegas i några dagar för att sedan komma tillbaka till L.A. Där har jag planerat att testa mer Pole Dance och även kolla på lite olika dansshower för att få inspiration. Ser jag verkligen fram emot!

1. Frukost på balkongen. // 2. Gröt. // 3. Äggvita + avocado. // 4-5. Hotellets poolområde på taket. // 6. Jag efter årets svettigaste pass på gymet Crunch. // 7. Svalkar av mig med en härJag tycker att L.A. är gulligt och husen här i West Hollywood är helt galna! Det finns hur mycket god och hälsosam mat som helst att välja på och det är inte särskilt dyrt.

Hittills så har jag tränat 2 styrkepass, 1 löppass, 2 Pole Dancepass och ett gruppträningspass. Idag drar vi till Las Vegas i några dagar för att sedan komma tillbaka till L.A. Där har jag planerat att testa mer Pole Dance och även kolla på lite olika dansshower för att få inspiration. Ser jag verkligen fram emot!

1. Frukost på balkongen. // 2. Gröt. // 3. Äggvita + avocado. // 4-5. Hotellets poolområde på taket. // 6. Jag efter årets svettigaste pass på gymet Crunch. // 7. Svalkar av mig med en härlig kokosvatten efter träning.

Annons

Hoppas ni har det bra i Sverige?! Hur är den svenska sommaren? Har ni sol?

5 kommentarer till “SÅ HÄR HAR JAG DET I L.A.”

 1. Hej! Gillar din blogg jättemycket, jag får så mycket motivation av dig!
  Har du förstorat läpparna eller är det naturligt? Jättesnygga iaf, funderar själv på att göra det!
  Kram

  1. Hej och tack snälla <3 🙂 Nej, jag testade en halv spruta juvederm för drygt 4 år sedan men den har gått ur för länge sedan. Den höll i drygt 1 år innan det försvann. Dock lite sugen på att testa igen. Tycker också det är fint med fylliga läppar 🙂 Kram

 2. Vädret har varit mestadels fint! Tant Hemlin och lille carolin med några av flixen var ute i vildmarken. ioförsig inget spö med sig men fint väder!

 3. Ooooo du bor på det bästa hotellet, chamberlaine(strunta i stavningen hehe). Poolen är to die for och rummen så rena och fräscha. Men i allafall, när du går ner för backen och ut till stan, sväng till höger, gå en bit så hittar du ett grymt crepes ställe, grym frukost att ta där en dag. Jaja nog om mina minnen, nu till min fråga! Är du i LA enbart för semester eller har du planer på att stanna? Hur länge skall du/ni vara där?

  1. Ja det hotellet är så mysigt! Takterrassen ska vi inte prata om, helt underbar! 🙂 Tack för tipset det ska jag absolut testa. Jag är här på jobbresa för att skaffa mig mer träningsmotivation och sedan skriva om det. Åker hem igen 21 juli. Men jag älskar USA och LA och man vet aldrig vad som händer i framtiden 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar