Annons
Annons


SÅ HÅLLER DU DIG FRISK PÅ RESAN


morning-yoga-6morning-yoga-2thailand5power-walk-2

(reklamlänkar till Holistic)

Hej Ida! Du som reser rätt mycket, hur undviker du att bli sjuk när du är iväg?! Tex Thailand där hygienen är mycket sämre än här hemma och bakteriekulturen annorlunda? Hur brukar du tänka? Ska ut å resa snart och funderar på Lactovitals i förebyggande syfte, tänker jag rätt? Kram

Annons

SVAR: Hej! Det här året var jag i Thailand i totalt 5,5 vecka och jag blev faktiskt inte dålig i magen en enda gång. Jag kanske bara hade tur men jag tror att jag minskar risken med mina tillskott och matvanor för förr blev jag alltid dålig i magen när jag var utomlands.

Jag tar alltid goda magbakterier –> Lactovitalis när jag är utomlands och håller magen i form med –> Chlorella och –> MSM. Ser även till att hålla mig borta från det jag vet att jag är överkänslig mot så jag inte rubbar min maghälsa. Nu senast i Thailand åt jag också endast vegetarisk och till stor del veganskt. Jag åt mycket wookade grönsaker, ris, soppor, pumpa, frukter och smoothies. Thailand och speciellt Koh Tao där jag hade min träningsresa har grym mat för vegetarianer/veganer och jag saknar den maten varje dag! Så fräscht!

Sedan så har jag även alltid en liten flaska med –> Kolloidalt silver med mig som jag tar en shot av så fort jag känner mig lite sjuk av något slag. Det är väldigt effektivt mot både bakterier och virus och tar det även hemma när jag känner att jag börjar bli sjuk eller träffat någon som är sjuk.

16 kommentarer till “SÅ HÅLLER DU DIG FRISK PÅ RESAN”

 1. Du verkar vara en väldigt självsäker person, skulle du själv hålla med om det? 🙂 Och har du några tips på hur man blir det? Kram

 2. Hej! Jag gillar verkligen din blogg men reagerade lite på en del i detta inlägg. Kollodialt silver får inte marknadsföras som kosttillskott i Sverige, utan endast som en vattenreningsprodukt. Att rengöra med kolodialt silver har visat sig, enligt en svensk studie från Uppsala universitet, ge antibiotikaresistens. Vet inte varför du vill tipsa om att ta det som en ”shot” när det inte alls ska intas av människor. Hur tänker du kring detta?

  Stor kram!
  /Signe

  1. Det finns ett ”stort företag” som inte vill att KS säljs som kosttillskott och därmed finns de mkt lögner och falsk info om det.
   Dessa tjänar ju pengar på sjuka människor så varför göra dessa friska… KS har hjälpt mig och mina djur i mkt i många år.

  1. Jag mäter aldrig utan häller bara upp en liten shot. I helgen var jag med en kompis som fick maginfluensan efter jag åkt hem och då shoppade jag på bra kan jag säga och klarade mig 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar