innehåller reklamlänk

SÅ FIXAR JAG MINA LOCKAR


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

lockarlockar

Hej finisar! Jag vet att många andra lockar sitt hår med en plattång, men jag har alltid tyckt det är lite klurigt att få till + att det sliter så på håret. Istället använder jag denna (reklamlänk via Apprl)  locktång som jag tycker ger de där lite större och ”slarvigare” lockarna som jag vill ha. Var så sjukt dålig på att få till dem i början men övning ger färdighet! Nu tar det mig 10-15 min att fixa lockarna och de håller 3-5 dagar. Så nice! Hemligheten är att ta större partier åt gången när man lockar för att inte se ut som en pudel 😀 Det får bli mitt fredagstips till er för jag tycker den är suuuperbra 🙂

 

4 kommentarer till “SÅ FIXAR JAG MINA LOCKAR”

  1. Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om dina favorit veganska restauranger i sthlm? Du lägger upp många bilder när du är ute o äter i sthlm och det ser så gott ut 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar