Annons
Annons


SÅ BLEV JAG AV MED MIN IBS


God morgon älsklingar! Hoppas ni mår bra idag? Själv är jag väldigt förvirrad här då jag inte alls hade koll på att det var röd dag igår? Är det röd dag idag eller jobbar folk? Haha hjälp! Det är så här det blir när man är egen. Alla dagar är samma, det spelar ingen roll om det är måndag, söndag, onsdag eller lördag eller om det är röd dag. När folk i onsdags började skriva trevlig helg förstod jag inget 😀

Annons

Men men i alla fall så vet jag att ni har varit väldigt intresserade geonom åren om att höra om mina besök hos min naturläkare Leif. Nu har jag gått regelbundet hos honom i ca 3 år och jag säger bara WOW vilken skillnad. I bloggen ovan så får ni hänga med när jag besöker honom + att jag berättar om vilken resa jag gjort med min mage, hormonobalanser mm.

Har ni frågor så ställ dem nedan så svarar jag på dem i en video inom kort. Ha en fin dag! Puss, I

15 kommentarer | Translate


Annons
Laddar