Annons
Annons


RYGGTRÄNING PÅ KUSSENS GYM


gym-5-ida-warggym-1-ida-warggym-2-ida-warggym-4-ida-wargenarmsrodd-ida-warggym-6-ida-warg

I morse var jag och körde ett svetigt pass på Etage 5 här i Åmål. Riktigt trevligt gym måste jag säga och här kommer jag fortsätta att träna när jag är i Åmål på besök! Det ligger precis nere vid vattnet så när man står på konditionsmaskinerna så har man havsutsikt som är magisk.

Annons

Försökte ta bild på det ovan men det var motljus så det ser inte så trevligt ut som det gör i verkligheten. Sedan har de ju också världens bästa personal där, nämligen min kusin Victoria. Haha. Mycket duktig tjej som man kan boka PT med! I alla fall så körde jag ett ryggpass som ni kan se nedan. Kändes riktigt bra och efter passet så fikade jag och Vicky hos älskade farmor. Så mysigt! Ikväll blir det kanske PW eller löpning igen då resten av släkten vill ut. Ja jesus vilket träningsläger de har blivit här under påsken, men bara så sjukt kul då träningsmotivationen just nu är på topp! Woohoo.

//English: This morning I was at Etage 5 here in Åmål for a sweaty workout. The gym was really nice and I love the ocean view I had on the treadmill. So beautiful! My cousin Victoria works there and if you live in Åmål, book a PT session with her 🙂 Anyway, I did a really nice back workout as you can se below. So nice and it feels great 

10 min crosstrainer as warm-up

3 chins X 4

2 chins X 7

Superset: 15 standing row with barbell + 10/side rotation X 4

Superset: 10 One arm row cable cross + 15 back raises X 3

10 lat pull down wide grip X 3

40 min walk home

 

12 kommentarer till “RYGGTRÄNING PÅ KUSSENS GYM”

 1. Hej Ida! Älskar din blogg, ger mig alltid träningsmotivation! Jag har ett problem, jag tränar ganska mycket men blir alltid sjuk efter, det går några dagar och man hinner precis komma in i det sen blir jag förkyld och så här håller det på.. Har du något bra tips för att försöka att undvika att bli sjuk
  Kraaaam

 2. Hej , skulle vara kul om du kunde skriva ett inlägg om kosttillskottet spirulina, för och nackdelar, när man ska äta den osv 🙂

 3. Hej! Jag har ätit både inflamino och risprotein efter att du tipsat om dessa. Nu när jag ska beställa nytt verkar det vara slut ÖVERALLT!! Har du någon info kring detta? Har för mig att du var sponsrad av Holistic. Kram och tack för en jättebra blogg!

  1. Hej Ellinor! Du ska bara veta att jag har rensat varenda hälsokostaffär i sthlm på inflamino och den är slut överallt tyvärr. Tjatar på Holistic minst en gång i veckan om detta och jag kan lugna dig med att den är på väg. De har ny leverantör på risprotein och just nu är proteinet i labbet för kontroll och godkännande. Så snaart kommer det 🙂 Kramis

 4. Hej Ida! Jag undrar om du har några tips på bra mellanmål som är lätt att ta med sig till exempelvis skolan eller när man är på språng? Jag är tyvärr allergisk mot det flesta frukter och därför är det inte ett bra alternativ för mig.

  Tacksam för svar 🙂 kram

 5. TJENARE! måste bara säga att jag äääääälskar din blogg osv!Är i åmål ofta oxh undrar vart första bilden i inlägget är tagen? kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar