Annons
Annons


RYGGTRÄNING PÅ KUSSENS GYM


gym-5-ida-warggym-1-ida-warggym-2-ida-warggym-4-ida-wargenarmsrodd-ida-warggym-6-ida-warg

I morse var jag och körde ett svetigt pass på Etage 5 här i Åmål. Riktigt trevligt gym måste jag säga och här kommer jag fortsätta att träna när jag är i Åmål på besök! Det ligger precis nere vid vattnet så när man står på konditionsmaskinerna så har man havsutsikt som är magisk.

Annons

Försökte ta bild på det ovan men det var motljus så det ser inte så trevligt ut som det gör i verkligheten. Sedan har de ju också världens bästa personal där, nämligen min kusin Victoria. Haha. Mycket duktig tjej som man kan boka PT med! I alla fall så körde jag ett ryggpass som ni kan se nedan. Kändes riktigt bra och efter passet så fikade jag och Vicky hos älskade farmor. Så mysigt! Ikväll blir det kanske PW eller löpning igen då resten av släkten vill ut. Ja jesus vilket träningsläger de har blivit här under påsken, men bara så sjukt kul då träningsmotivationen just nu är på topp! Woohoo.

//English: This morning I was at Etage 5 here in Åmål for a sweaty workout. The gym was really nice and I love the ocean view I had on the treadmill. So beautiful! My cousin Victoria works there and if you live in Åmål, book a PT session with her 🙂 Anyway, I did a really nice back workout as you can se below. So nice and it feels great 

10 min crosstrainer as warm-up

3 chins X 4

2 chins X 7

Superset: 15 standing row with barbell + 10/side rotation X 4

Superset: 10 One arm row cable cross + 15 back raises X 3

10 lat pull down wide grip X 3

40 min walk home

 

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar