Annons
Annons


RYGGTRÄNING


staende-roddstaende-rodd-2rygg-traninghuvudstaendehuvudstaende-1alexandra-bring-ida-warg

Tights – HÄR // Top – HÄR // Skor – HÄR (Adlinks)

Hej mina finisar! Hade ett riktigt härligt ryggpass i torsdags tillsammans med Alex. Många av er har frågat om vi inte häger längre och det gör vi absolut 🙂 Det är bara det att vi båda har fullt upp och ibland har vi svårt att tajma mellan alla resor, jobb mm.

Annons

Körde i alla fall på bra och kände mig stark! Ni kan se hela passet nedan. Måste också säga att jag bara älskar mina nya Nike skor och t-shirt från Under Armor!!! Skorna är så sköna och så lätta och perfekta att lägga i väskan nu när det börjar bli kallt och man måste ha på sig varma skor till gymmet. T-shirten var jag först lite skeptisk till men alltså WOW vilket härligt material. Skulle kunna bo i den!

10 min power walk 15 % lutning + 10 min löpning

12 reps lats drag X 4

Superset: 12 rotation cable cross + 10 enarms latsdrag cable cross X 3

10 stående rodd (bild 1 & 2) X 3

10 rygglyft med viktplatta X 3

10 baksida axel maskin X 4

Avslutade passet med lite huvudstående 🙂

 

5 kommentarer till “RYGGTRÄNING”

 1. Hej Ida! Hoppas allt är bra med dig?
  Jag älskar verkligen att gå in på din blogg. Jag gör det minst en gång varje dag för att det ger mig positiv energi och motivation. Jag hoppas att du lägger lika mycket tid på att ta hand om dig själv som du tar hand om oss läsare.:)

  Jag har en fråga som jag tror du kanske har ett svar på. Kan man äta husmanskost och ändå må bra och gå ner i vikt? Jag vill äta kött, fisk, frukt, grönsaker, pasta, knäckebröd, ris m.m. Jag mår bra av det! Jag tränar ofta, men funkar det ändå att äta husmanskost då? Kan jag äta lite godis en gång i veckan utan att det påverkar min vikt?

  1. Hej Felicia och tack snälla vad otroligt glad jag blir att höra 🙂 <3 Svarar på din fråga i ett inlägg imorgon. Kramis

 2. Jag undrar över rumpövningen du brukar köra i abductormaskinen där du istället för sitta brukar stå. Vad blir det för skillnad med att göra övningen på detta sätt, tränar den olika muskler eller tycker du snarare att det tar mer/du får bättre kontakt?:)

 3. Hallå Ida glädjespridare!
  En fråga utanför det här inlägget: Alla dina fantastiska recept (pumpasoppan t.ex.) här på bloggen, kommer du på dem själv eller följer du någon annans recept? Oavsett vilket så älskar jag att du delar med dig till oss läsare! ? kram på dig❤

 4. Hej Ida:) Hur pass farligt är fruktos? och när kan det bli för mycket? Undrar detta, eftersom jag själv tycker de är så smidigt med bananer och äpple till mellanmål 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar