Annons
Annons


RUMPA


Imorgon kommer jag gå och känna mig som en gammal kärring, det kan jag lova! Har redan fet träningsvärk i bröst och hamstrings och kommer efter dagens träningspass även att få det i rumpa, vader, bålen och framsida baksida lår.

Annons

DAGENS PASS.

Löptur till gymmet på ca. 15-20 min. Efter det blev det benträning i form av djupa knäböj med en 12kg stång över huvudet med raka armar. Körde 8 rep som uppvärmning och sedan 12 x 15 x 20. Ökade hela tiden! Efter det körde vi rehabövning för hamstring ”den döende svanen” och sedan bästa rumpövningen av dem alla, då man står på ett ben, sätter sig ner bakåt på en låg bänk och reser sig sedan upp igen på ett ben! Aaaaaj!

Vi avslutade hela passet med plankan i 3 omgångar då vi bestämt oss att sammanlagt stå i 10 min. Vi körde först 4 minuter följt av 3 minuter och 3 minuter. STÖRT JOBBIGT, men mycket bra övning! Efter det blev det en Power Walk på 40 min hem!

Min rumpa har verkligen växt efter att ha tränat duktigt på gymmet under våren och större ska den bli 🙂 Haha älskar snygga muskliga rumpor!

Vilken kroppsdel tycker ni är snyggast?

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar