Annons
Annons


ROLIGA SAKER PÅ G


Har precis varit på WeRun kontoret och haft möte med min manager! Kommer hända många trevliga saker framöver som går i hälsans tecken 🙂 väldigt trevligt tycker jag och längtar tills jag får berätta allt!

Annons

Nu sitter jag på tåget på väg till Täby för att hålla i dansläger 🙂 käkar tidig lunch bestående av ekologiskt rågbröd med creamcheese, rivna morötter, paprika och citron peppar! Gott!

3 kommentarer till “ROLIGA SAKER PÅ G”

 1. ååh, vad gott det såg ut!! måste testa 😀 kom på att jag ju glömde tipsa om goda LCHF-frukostar i ditt förra inlägg som jag ju hade tänkt.. jag bara slänger upp massa förslag här nu:
  – avokado med keso
  – omelett! (med t.ex. 2 skivor skinka/kalkon till, eller bacon i den)
  – kokt ägg
  – turkisk yoghurt med bär & frön, t.ex. pumpafrön (+kanel, gott)
  – finn crisp med philadelphiaost
  – äggröra med bacon
  – ost & skinkrullar
  – LCHFbröd med ägg/ost/skinka/kalkon på

  hoppas du fick någon inspiration 🙂 jag har provat lite LCHF några dagar, och det är sjukt vad skönt mätt man blir men ändå mår man så himla mycket bättre i magen (iaf jag) så det är värt att testa! PUSS <3

 2. Åh vad gott det där såg ut! Har ett rågbröd i ugnen för stunden så det är bara att börja riva morötter till det!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar