Annons
Annons


RENOVERINGSKAOS


God morgon älsklingar! Det var ett tag sedan jag uppdaterade er om renoveringen och den kan i stort sett sammanfattas med 1 ord… KAOS! Haha. Nej då! Vi har nu bytt snickare och jag säger bara WOW vad duktiga de är! Stor skillnad på farten mot de förra vi hade. Nu går det undan kan jag säga. Just nu spacklar de, sätter upp lister, målar och fixar till det i köket då förhoppningsvis bänkskivan anländer nästa vecka. Vet inte varför men jag har en känsla av att den kommer vara felmätt. Har varit med om det 2 gånger förut så kanske därför. Men jag håller mina tummar.

Annons

Lilla toaletten och också helt utriven och den renoveras för fullt. Där ska vi ha kakel som ser ut som marmor på golvet och sedan måla resten. Tror det får bli någon av de gråa nyanserna vi har i lägenheten. Vi kommer även köra på en sådan toalett som sitter på väggen. Jag gillar verkligen det då det är mycket lättare att städa och få det rent under.

Sedan kommer här några bilder till er som tycker att ni har det stökigt hemma…

Det är väl härligt med renovering ändå? Haha. Snickarna rullar in kl 7.00 och går vid 18.00. Lite svårt har jag att jobba hemifrån då de spelar hög trance musik hela dagarna. Men som gammal discodansare så tycker jag att det är lite kul och peppande också då jag dansade till sådan musik förut. Men LÄNGTAR nu tills allt är klart då jag är säker på att det kommer bli fantastiskt fint!

 

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar