Annons
Annons


RECEPT PÅ NYTTIG FIKA – VEGANSKA JORDGUBB/CHOKLADBOLLAR


Recept & Foto: @annuttt

God morgon vänner! Här kommer ännu ett fantastiskt gott och väldigt enkelt recept från en av våra kunder @annuttt på Welloteket. Så himla kul att ni delar med er! Ska definitivt testa detta i veckan. Perfekt att äta till fikan eller bara som snacks.

Annons

(Alla länkar nedan är reklamlänkar till Welloteket)

RECEPT PÅ JORDGUBB/CHOKLADBOLLAR

INGREDIENSER:
1 mogen banan
2dl havregryn
önskad mängd raw kakao och vaniljpulver

TOPPING: kokosflingor

GÖR SÅ HÄR: Mosa bananen med en gaffel och blanda ner resten till en smet. Platta ut en del av smeten och placera en jordgubbe i mitten. Vik upp kanterna och rulla i kokos.

12 kommentarer till “RECEPT PÅ NYTTIG FIKA – VEGANSKA JORDGUBB/CHOKLADBOLLAR”

 1. Hej Ida! Jag har nyligen köpt järntabletter från welloteket för att jag misstänker att jag kanske har brist på det (är vegetarian). På burken står det att det bidrar till normal energiomsättning och jag har väldigt hög energiomsättning (äter mycket utan att gå upp i vikt), kan det då försämra den? Säkert jättekonstig fråga men jag vill verkligen veta!

  /Kram

  1. Att ta järntabletter om du inte har järnbrist kan skada dina hälsa allvarligt. Gå till vårdcentralen och ta ett blodprov innan du testar.

 2. Jag har följt dig ett tag och villa äga att din absurt dåliga och totalt ologiska/inte pålästa video om mat du aldrig skulle köpa fick mig att totalt tappa all respekt i världen för dig som influens och allt du gör. Du har så fel och så otroligt dåligt påläst att jag typ skrattar mig ogenomtänkt herregud. Hejdå.

   1. Hon skrev ju inte att hon bara menade hamburgerdressingen, eller hur? Du verkar ju inte ens ha sett videon i fråga.

   2. Gillar verkligen din blogg, din webbshop och din youtube! Men det var så mycket faktafel och myter du nämnde i din förra video!
    Snälla ta ett steg bort från new age vetenskapen och läs gärna på om vad skillnaden mellan vetenskap och pseudovetenskap är. Varför inte läsa till en dietistexamen?

 3. Men! Verkar ju vara det perfekta mellanmålet för mig detta! (förstår att det är GODIS) men jag är sådan ”godisråtta”, så detta hade ändå varit ett passande mellanmål för mig ändå 😉

  Måste testa på detta någon gång! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar