Annons
Annons


RECEPT PÅ MIN SUPERSMOOTHIE!


– Innehåller reklam för Welloteket –kokosskål welloteket smoothie

Hej vänner! Jag måste tipsa er om den här smoothien jag slängde ihop för någon vecka sedan. Brukar aldrig gå efter recept utan jag höftar lite och denna gång blev den riktigt lyckad om jag får säga det själv 🙂

Annons

Recept kommer här direkt:
1 banan
2 dl hallon
1 skopa risprotein
0,75 dl havregryn
havremjölk

Mixa bara alla ingredienser, häll upp i en fin skål (jag har den nya kokosnötsskålen som ni hittar HÄR) och toppa sedan med sånt du gillar. Den där dagen kände jag för rostade havregryn, kokosflingor och kakaonibs.

Vad är era favorittoppings på smoothiebowls? 🙂

kokosnötsskål welloteket

Fler recept:
Enkel, vegansk sommarsallad
Nyttiga morotskake-rawballs

4 kommentarer till “RECEPT PÅ MIN SUPERSMOOTHIE!”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar