Annons
Annons


RECEPT – GLUTENFRIA BRÖD


Ingredienser: 2 Ägg, 1 dl Turkisk yoghurt 10% (Jag tog 1 dl soygurt för att få det mjölkfritt), 2 msk smält kokosfett, 1/2 dl mandelmjöl, 2msk sesamfrön, 2 msk fiberex, 1msk profiber, 1 msk hela linfrön, 2 tsk fiberhusk, 1 tsk krossad anis och Fänkål, 1 tsk bakpulver, 1/tsk havssalt.

Gör så här: Rör ihop alla torra ingredienser i en bunke. Blanda i yoghurt, ägg och smälta kokosfettet. Rör ihop allt och låt det sedan svälla 5 min.

Klicka sedan ut smeten till runda små bröd på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 200 grader i 12-15 min. 

 

Servera med en kalkonskiva och en kopp kaffe eller The.

Annons

4 kommentarer till “RECEPT – GLUTENFRIA BRÖD”

  1. Åh vad bra! Kan du inte lägga ut tips på vad man kan äta som är glutenfritt till frukost? Fick precis reda på att jag har gluten och vet inte vad jag ska äta 🙁 även gärna alla mål på en dag 😀

    1. Det är inte ett dugg svårt glutenfri macka, havregryn/bovete/risgrynsgröt, Keso/kvarg med bär och nötter, Omelett eller ägg i andra former, bacon, Yoghurt med hemmagjord glutenfri müsli, matiga smoothies med frukt, mjölk, jordnötsmör eller något annat gott..

      Finns hur mycket som helst, googla!

  2. Hur får man bort underhuds fett? Tråkigt at ha en helt normal kropp, men med massa celluliter och bristningar..

  3. Haha varför skriver du alltid The istället för te? 😀 Det är skojigt, skrattar varje gång åt det

    Tack för en härlig blogg, älskar dig, du inspirerar verkligen mig! KRAM

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar