Annons
Annons


RAW PAD THAI – RECEPT


recept-raw-pad-thai

God morgon mina hjärtan! Fredag igen, whooo! Jag är just nu i full gång i mitt kök och har gjort ännu en matlagningsvideo till er och denna gången blev det en Raw Pad Thai. Bjöd min pojkvän på denna och den fick högsta betyg av honom och han sa att det är hans nya favoriträtt 🙂

Annons

Rätten är superlätt att göra och jag använde min nya Spagetti skärare <– LÄNK. Jag har länge velat ha en sådan så jag kan göra spagetti av grönsaker och hittade denna grymma på Fyndiq för bara 149kr. Sedan använde jag också en avokadoskärare <– LÄNK, Vitlöksrivare <– LÄNK och äntligen har jag köpt mig en köks våg <– LÄNK. Så himla nice!

I alla fall så är receptet galet gott, nyttigt och superlätt att göra så tycker verkligen ni ska testa 🙂 Puss, I

(Video i samarbete med Fyndiq)

Kolla på videon HÄR! 

7 kommentarer till “RAW PAD THAI – RECEPT”

  1. Jag hade tänkt o gå efter ditt 10 veckors löpnings schema. Jag brukar springa o powerwalka på löpband. Finns det något speciellt tempo och lutning på löpbandet som du rekommenderar till en nybörjare?

    1. Hej Sara och vad kul! Löpschemat är grymt! 🙂 Alla är så olika så svårt att säga men till en nybörjare så började hon gå på 5-6km/h och joggade på 8-9km/h. Själv går jag på 7km/h och springer på 10-12km/h. Kramis

  2. Såg sjukt gott ut! Men kan du skriva receptet nånstans med mått och ingredienser, vad hade du i efter tamaris?☺️

  3. IDA det såg sååå gott ut, speciellt dressingen! Vill göra det till lunch idag!! haha men hinner inte handla innan det. tips på alternativ till tamari & agave sirap? Har fiskolja och oystersauce hemma… kanske funkar..? Kommer ju sakna sötman dock :/ KRAM

    1. Hej Magda! Ja det är så galet gott!!! 🙂 Du kan köra ex soja och honung istället. tamare är som en glutenfri soja. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar