Annons
Annons


RAW ICE-CREAM


raw-glass-1raw-glass-6

Alltså jag måste bara läska er lite med dessa bilder på mina RAW glassar jag gjorde förra helgen när jag hade besök. Den ena är choklad och den andra hallon/citron. Recept på båda kommer inom krort så håll utkik.

Annons

Alla recept släpps först i min app i Mikz (där alla recept ligger samlade under R i menyn) så vill ni ha receptet innan så håll koll där. Ladda ner appen gratis HÄR.

//English: I just have to refresh you a little bit with these pictures of my Raw ice creams I did last weekend. One is chocolate and the other raspberry/lemon. Recipe for both comes soon so stay tuned. All recipes are released first in my app in Mikz (where all my recipes are gathered during R in the menu) so do you want the recipe before so keep checking there. Download the app for free HERE.

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar