Annons
Annons


PRE-WORKOUT SMOOTHIE BOWL MED BLÅBÄR & GUARANA – RECEPT


vegan-raw-smoothie-bowl-recept-guaranavegan-smoothie-bowl-blåbär-guarana-recept

En magisk pre-workout smoothie bowl med blåbär och guarana.

(Inlägg i samarbete med min webshop Welloteket)

God morgon mina hjärtan! Idag är det dags för löpning igen efter 2 dagars vila. Dock har jag spelat massa Pokemon GO under dessa 2 dagar så har gått en hel del. Alltså jag är helt fast i Pokemon. Skulle egentligen bara testa till en video men tyckte det var så kul så nu letar jag hela tiden. Haha. Spelar ni? Idag vilar jag i alla fall från Pokemon och kör ett löppass men ska ladda med smoothien nedan först!

Annons

Här kommer recept på en ny favorit pre-workout smoothie bowl. Har adderat 1 krm guaranapulver i och det gör att man blir så pigg! Perfekt för er som inte gillar kaffe + att det inte har en lika kortvarig effekt. Av guarana stegrar piggheten och håller i sig i många timmar och jag blir inte alls lika stissig av det som med ex kaffe. Det här är även så mycket nyttigare än alla dessa hemska energidrycker som finns på marknaden. Till er som dricker det säger jag bara SLUTA och köp då hellre ren guarana utan massa tillsatser.

Här kommer i alla fall recept på en supergood smoothie bowl.

SMOOTHIE BOWL MED BLÅBÄR OCH GUARANA

INGREDIENSER:
2 bananer
1 dl blåbär
1 krm kardemumma
1 tsk acaipulver
1 krm guaranapulver
1 msk hampaprotein

GÖR SÅ HÄR: Mixa ihop allt och toppa med banan.

 

Läs också:
 Acai bowl
Gul magisk protein smoothie

15 kommentarer till “PRE-WORKOUT SMOOTHIE BOWL MED BLÅBÄR & GUARANA – RECEPT”

 1. Hej Ida!

  Jag köpte ett guarana extrakt pulver för jag trodde det var samma som guaranapulver men tror nog inte det är det, vet du skillnaden?

  i vilket fall så smaker det så hemskt så jag kan knappt lukta på det, har du något tips på hur jag kan få i mig det så det smakar gott? hehe

  Och om du vet om det är samma fördelar med guarana extrakt pulver som för guarana pulver? Köpte det på MyProtein, men står inget utförligt om det där.

  Tacksam för svar!
  Kramar

  1. Hej! Jag kan tänka mig att guarana extrakt är mycket starkare men eftersom vi inte har det vet jag för lite om det. Jag tycker vårt guarana inte smakar så mycket alls. Flyter bra in i smoothies 🙂 Kramar

 2. Hei! Følger deg både på blogg, Snapchat og Instagram og forstår slik at du spiser mange bananer om dagen! Hvor mange spiser du ca på en dag? Selv spiser jeg ca 1-3 bananer om dagen men får ofte beskjed av venner og familie at det kan være litt for mye?

  1. Hej Lene! haha ja jag äter många bananer och det är olika men bara nu till frukost idag så har jag ätit 4st. Jag äter mellan 3-8 om dagen. Allt beror på vad för annat du äter. Jag äter en kost med mest kolhydrater och mindre fett då det passar mig bra. Bananer är livet och en av de livsmedel jag mår som bäst av. Se bara till att de är mogna med bruna prickar på för annars kan du få förstoppning. Kram Ida

 3. Hej Ida! Jag vill gå ner lite i vikt och när jag tränar styrketräning är det bättre att köra fler repetioner med längre vikt eller färre repetioner med mer vikt för att få bäst resultat?
  Du är en jättestor inspirationskälla och du har fått mig att vilja bli hälsosammare och äta nyttigare mat. Sluta aldrig med de du gör. Du är BÄST i mina ögon.
  Kram

  1. Tack fina du vad glad jag blir! Båda är bra och det beror helt på upplägget men överlag så tror jag på fler reps och gärna superset eller cirkelträning. Kram Ida

 4. Hej Ida! Är det så att Welloteket endast funkar inom Sverige? Är själv från Finland och försökte just beställa protein men det verkar inte gå? Hoppas det går snart att beställa hit med! 🙂

  1. Hej Martina! Just nu så fungerar det endast att beställa inom Sverige men vår ambition är att få det funka även till Finland under hösten. Kram

 5. Jag tänkte beställa MSM från welloteket, men det finns två olika? Vad är skillnaden och vilken bör jag ta? 🙂

  Tack för en inspirerande blogg!

  1. Det är 2 olika märken men båda är exakt samma så det spelar faktiskt ingen roll vilket du tar 🙂
   Hoppas du gillar ditt MSM Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar