Annons
Annons


PLUGG, TVÄTT & EVELYN FRYLÉN


Pluggar, tvättar, pluggar, tvättar, pluggar, tvättar, städar, tvättar, dricker kaffe pluggar…

haha mysig dag! Ska snart hämta den sista tvätten och sedan försöka mig på lite träning. Vet dock inte vad jag ska träna idag? Känner mig lite oinspirerad. Helst av allt skulle jag vilja dansa, men finns ju tyvärr inga bra dansklasser idag 🙁 Någon härlig själ där ute som kan ge mig lite inspiration?

Annons

Ikväll kommer min bror upp till Stockholm. Han ska flytta hit och plugga. Känns bra att ha lite familj här 🙂 Ska även iväg på en inflyttningsfest och sedan möta upp en tjejkompis som har möhippa. Blir återigen en nykter utekväll 🙂

Bild på mig och Evelyn från bloggeventet igår…

Evelyn går i 2:a klass på Balettakademien och jag var mentor till henne när hon gick i 1:an. Det enda frågan Evelyn ville ha hjälp med under första året på Balettakademien var vilken Brun Utan sol som var bäst 😀 Haha bra fråga för det är ju väldigt viktigt att ha en bra brun utan sol när man svettas och duschar varje dag 😀 Mycket härlig och begåvad tjej som ni kommer få se på musikalscenerna i framtiden!

2 kommentarer till “PLUGG, TVÄTT & EVELYN FRYLÉN”

  1. Haha får man fråga vad du svarade? Jag börjar också bli desperat efter en bra Brun utan sol. 😀

    Förresten. Skulle inte du kunna börja skriva lite mer om dans igen? Tips, motivation och så vidare. Jag älskar din blogg men måste säga att det var roligare att följa när den handlade mer om dans och bara liite lite mindre om mat. 😛 Ett litet önskemål bara.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar