Annons
Annons


VAD TYCKER JAG OM SKÖNHETSOPERATIONER?


SVAR-PÅ-KOMMENTAR

Hej Ida!
Jag är nyfiken på vad din ställning är till plastikoperationer, såsom börsförstoring. Det är många fitnesstjejer som verkar göra det eftersom man får små bröst då man går ner i fettprocent. Däremot kan jag tänka mig att det är väldigt farligt för hälsan och inte alls passar ihop med en hälsosam livsstil.

Annons

Vad tycker du?

Tack för en fantastisk blogg!

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Jag har inget emot skönhetsoperationer. Känner många vänner som verkligen har mått dåligt över ex. sina små bröst och har ägnat många timmar om dagen till att må dåligt över det. När de sedan opererat så har de kunnat släppa de tankarna och kunna äga den energin till andra viktigare saker.

Sedan så måste man veta att en plastikoperation inte är lösningen på alla problem och jag tror att det är lätt att bli blind och bara vilja ha mer och större. En operation är alltså inte lösningen på en bättre självkänsla då den inte sitter inte i ett par nya bröst eller större läppar utan är något man också måste jobba på även fast man gjort en operation. Sedan det viktigaste av allt är att man väljer att göra det för sig själv och inte för någon annan tycker/vill det. Gör man det för att göra någon annan glad/nöjd så är den personen antagligen ingen bra person att ha i ens liv och bättre att göra sig av med den personen än att ändra på sig själv.

Jag har små bröst och mår inte alls dåligt över det utan tycker de är superfina och väldigt praktiska! Kommer det en dag då jag skulle känna mig obekväm med dem och ägna alldeles för mycket tid att grubbla över dem så kanske jag skulle tänka över saken.

Sedan finns det ju mindre ingrepp som fillers och botox och det tycker jag heller inte är fel. Vill man fixa till något för sin egen skull så visst, men se till att inte gå överstyr då jag måste säga att det spårat ur för väldigt många. Haha.

Så summan av kardemumman så är jag inte emot skönhetsoperationer men jag tycker verkligen man ska tänka över sitt beslut innan då det finns många biverkningar, nackdelar och risker.

.

Vad är er åsikt om skönhetsoperationer?

.

40338_418506620865_8058712_n

Bild: Amand Dommer 2009

28 kommentarer | Translate


Annons
Laddar