Annons
Annons


PINK RIBBON – KROPP OCH SJÄL HÄNGER IHOP


unnamedHej mina vänner! Ett ord som jag får en stor klump i magen av är cancer. Vi alla har säkert någon i närheten som har drabbats eller kommer att drabbas. Min farfar gick bort i cancer för något år sedan och allt gick så fort från att må helt ok till att plötsligt inte finnas kvar längre.

Annons

Att motionera regelbundet och hålla en hälsosam livsstil ger en bättre livskvalité genom att minska stress, ångest, oro och förbättra självförtroendet men jag tror även den har en stor påverkan på ens framtida hälsa och kan minska risk för sjukdomar som ex cancer. Bröstcancer är kvinnans vanligaste cancersjukdom och ca 20 kvinnor insjuknar varje dag och jag tycker det är så viktigt att stödja forskning som kan hjälpa de drabbade.

Det här inlägget är sponsrat av Oral-B som engagerat sig i frågan och erbjuder nu 20% rabatt i alla Claes Olsson butiker och skänker en procentandel till Rosa bandets välgörenhet. Riktigt bra tycker jag! ♥

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar