Annons
Annons


PERSONLIG TRÄNING OCH EN SJUK LUNCH


Idag har varit på gymmet och jobbat som PT hela förmiddagen. Mycket trevligt då jag idag blivit både dödshotad och mutad av mina klienter för att de ska få slippa vissa övningar 😀 Bra försök, men sådant funkar inte på mig! Haha.

Jag själv har vilodag idag då jag har träningsvärk i nästan hela kroppen och fick därför bli en skön PowerWalk för att få igång blodcirkulationen och få lite frisk luft.

Har också fått i mig den sjukaste kombinationen på lunch, Halloumisallad och Havregrynsgröt. Haha blev så sugen på gröt så jag var tvungen! Käkade stekt halloumi med tomat, gurka, avokado till förrätt och sedan en stor portion med gröt gjord på havregryn, 2 ägg och vatten med kanel, bär, kokosolja och havremjölk. Yummie! 🙂

Annons
3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar