Annons
Annons


ONT I RUMPAN


 Sitter hemma och laddar upp med bananpannkaka inför kvällens Pole Dance träning. Har sådan galen träningsvärk i rumpan efter lördagens benpass som såg ut så här…

– 10st utfall/ben smithmaskinen 40kg X 5

Annons

– 7 set med 10reps i benpressen med 140-200kg

– Superset: Wargens buttkiller i cablecross + höftlyft med vikt X 3

– Kejsaren 10kg kettlebell 10st/ben.

Det passet var riktigt tungt för mig. När jag började köra benpress så körde jag 10 reps på 100kg och nu körde jag på 140 – 160kg och även ett excentriskt set på 200kg. Skönt att känna att man utvecklas och blir starkare!

Nej nu ska jag byta om och kila iväg till StudioDQ. För er som vill testa på Pole, glöm inta att anmäla er till mitt event den 7 december med Pole Träning och Yoga. (Du behöver inga förkunskaper)

Mer info hittar ni HÄR och anmälning sker HÄR.

Så länge bjuder jag på de här underbara bilderna på mig i benpressen 😀 Haha…

6 kommentarer till “ONT I RUMPAN”

 1. Hej, Ida! Vilken härlig och blogg du har! Jag blir SÅ inspirerad varje gång jag kikar in här. 😀 Men jag har en fråga till dig. Jag har precis börjat träna, efter att inte ha varit särskilt fysiskt aktiv under större delen av mitt 19-åriga liv. Tråkigt nog har jag nu insett att min bål är oerhört svag! Har du några tips för hur jag sakta men säkert skulle kunna bygga upp min styrka där? I nuläget kan jag knappt göra mer än en ordentlig sit-up! Sen undrar jag över det här med vikter och antalet repetitioner. Jag har hört att man får olika resultat beroende på om man kör många repetitioner med lätta vikter eller få repetitioner med tunga vikter?

  Kram på dig! 🙂

 2. Behöver verkligen hjälp! Hej Ida! Jag tränar på gym 3 ggr/veckan (får inte göra mer pga min historia med ätstörningar) har en hund jag går med 3 timmar sammanlagt de dagar jag inte tränar om jag inte jobbar, så jag rör mig mycket och går omvägar till jobbet för att få lite extra motion. Jag äter var tredje/fjärde timme enligt tallriksmodellen och på gymmet kör jag 50 minuter crosstrainer och 50 minuter på gåbandet, nästan 8 km sammanlagt utöver styrka, 35 kg på armar och ben 4×15, så jag har gått upp från 25 kg till 35 på 2 månader, jag brukar vara på gymmet 2-3 timmar per gång, situps gör jag 100 stycken på en pilatesboll varannan gång. Min frukost när jag inte jobbar är gröt med 1/2 questbar och lite frysta bär, 1 bit osötat bröd, 1 skiva osötat knäcke och 1 löskokt ägg, mellis är kvarg/turkisk lättyoughurt med frysta bär/hasselnötter eller två riskakor med osötat ekologiskt jordnötsmör, middag blir oftast en sallad med kyckling, gröna ärtor, getost och mathavre om jag tränat, Jag har en historia av anorexia och har former men jag vill platta till magen/tona kroppen och bli smalare än vad jag är, Jag ser resultat på kroppen och känner att jag orkar mer, men mina vänner säger att jag ska skippa kolhydrater helt? Jag har bytt ut fullkornspasta mot mathavre/vete, äter ytterst sällan potatis och pasta(allt jag äter är fullkorn), fredagar unnar jag mig minimalt med godis och light läsk, jag festar ytterst sällan och går oftast ut nykter. Jag pratade med en pt när jag började gymma och han sa att jag äter helt okej och att jag gör framsteg på ett bra sätt, skulle bara lägga till 1 timmes pw per vecka, jag tar även omega-tre tabletter eftersom jag är allergisk mot fisk och tar vitaminshot och priorin för att de funkar för mitt ansikte/hår. Har du några tips på vad jag kan göra? Jag är formad som J-Lo/Kim Kardashian, men magen ska bli plattare.

 3. Hej!
  Tack för en jätte inspirerande blogg! Men skulle behöva lite hjälp….
  Jag är en tjej som alltid har hållt på med träning, tills mitt knä skadades för två år sen, då jag var tvungen att sluta träna eftersom mitt knä inte klarade mer. Jag gick då upp från 68kg till 77 kg och är 165cm lång. Nu har knät dock blivit bättre och jag har börjat träna igen men jag lyckas dock inte att gå ner dom kilona som jag gick upp. Försöker att äta så nyttigt som möjligt, men eftersom jag inte gillar frukt och grönsaker så är det ibland lite svårt. Men Har du några kost och träningstips till mig som kan hjälpa mig att gå ner i vikt?
  tack på förhand!
  /Sara

 4. postade en fråga här för 2 månader sen i ett inlägg där du skrev om hur man får större ben, men du kanske inte har hunnit svara så jag postar igen i hopp om svar! 🙂

  för mig är det som för g nedan – jag har motsatt problem. är smal och vältränad men har kraftiga ben och vader. jag förstår att det dels är kroppsbyggnad och gener men finns det något speciellt man kan göra för att tighta till och få smalare ben, eller är det bara viktminskning som kan ändra detta? jag tränar mycket och varierat (gympa, styrka,
  spinning, yoga osv) och har nog faktiskt sett en liten minskning kring vristerna t.ex, där det verkar sitta fett eller samlas vätska trots att jag är smal. men jag gissar att du har bra koll på detta ida och vore så tacksam för ett utförligt svar! kan tillägga att jag är vegetarian och har rätt bra koll på vad jag äter, nyttigt i grunden men unnar mig godis ibland!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar