Annons
Annons


OCD OCH TVÅNGSTANKAR


5d843416-7e47-4d46-8bc2-f79603aa642d.jpg

God söndag vänner! Hoppas ni mår fantastiskt bra idag! Själv njuter jag av helgen även om det är fullt ös för mig med städning och visningar på lägenhet mm. Håll nu tummarna att någon vill köpa vår lilla Pärla som vi bor i nu. Annars blir det väldigt jobbigt! Haha. Det är lite ångest det här med att flytta ska jag säga er. Förra gången så sålde vi innan vi köpte vilket gjorde att vi bev bostadslösa och flyttade omkring i 8 månader. Det var ett rent helvete ska jag säga er. Denna gången har vi köpt innan vi sålt och då får man stress och ångest över att kanske inte få den sålt. Ja ni fattar 😀

Annons

I alla fall så vill jag bara säga att vi lägger upp ett riktigt bra avsnitt av podden idag. Vi hade den stora äran att få bjuda in min kära vän Madde och prata om OCD och tvångstankar. Jag har känt Madde i många år och vi har till och med bott ihop under många år tidigare och då hade hon inte det här. Hennes tvångstankar har kommit på senare dagar och blivit värre och värre. Vi tyckte det var viktigt att lyfta detta ämne då det är tabu att prata om. Vet att många lider av det men jag hör nästan aldrig att någon lyfter det i media. Så TACK Madde för att du är så modig och dela med dig. Även fast det är ett jobbigt ämne så bjuds dets på mycket skratt i poddavsnittet.

In och lyssna på podden HÄR (Klick!) och vill ni komma i kontakt med Madde för frågor eller bara dela med er så kan ni göra det på [email protected] 

4 kommentarer till “OCD OCH TVÅNGSTANKAR”

  1. Hej Ida!
    Tack för en bra och balanserad blogg. För tillfället känner jag mig riktigt otränad men är sugen på att komma igång igen. Jag bröt min fotled för 2,5 månader sedan och vägen tillbaka har varit tuff. Tiden med gips och inte kunna röra sig var oerhört deprimerande för mig som älskar att springa, gymma, klättra, gå promenader…osv. Nu är gipset av och rehab som gäller. Jag kan belasta foten och gå (läs: halta…). Jag har gymkort men vet inte riktigt hur jag ska komma igång igen! Jag går till en sjukgymnast men det är inte tillräckligt utmanade för mig. Hur ska man tänka när man är fysiskt skadad men ändå vill träna? Jag är frisk i övrigt, hela kroppen funkar fint förutom vänster fotled som är stel, öm och jävlig.
    Hoppas på lite pepp och tips..
    Kram!

  2. Hej, du äter ju frukt. Borde inte det vara dåligt? Tänker eftersom det innehåller så mycket socker.. Eller är jag helt ute och cyklar? 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar