Annons
Annons


OCD OCH TVÅNGSTANKAR


5d843416-7e47-4d46-8bc2-f79603aa642d.jpg

God söndag vänner! Hoppas ni mår fantastiskt bra idag! Själv njuter jag av helgen även om det är fullt ös för mig med städning och visningar på lägenhet mm. Håll nu tummarna att någon vill köpa vår lilla Pärla som vi bor i nu. Annars blir det väldigt jobbigt! Haha. Det är lite ångest det här med att flytta ska jag säga er. Förra gången så sålde vi innan vi köpte vilket gjorde att vi bev bostadslösa och flyttade omkring i 8 månader. Det var ett rent helvete ska jag säga er. Denna gången har vi köpt innan vi sålt och då får man stress och ångest över att kanske inte få den sålt. Ja ni fattar 😀

Annons

I alla fall så vill jag bara säga att vi lägger upp ett riktigt bra avsnitt av podden idag. Vi hade den stora äran att få bjuda in min kära vän Madde och prata om OCD och tvångstankar. Jag har känt Madde i många år och vi har till och med bott ihop under många år tidigare och då hade hon inte det här. Hennes tvångstankar har kommit på senare dagar och blivit värre och värre. Vi tyckte det var viktigt att lyfta detta ämne då det är tabu att prata om. Vet att många lider av det men jag hör nästan aldrig att någon lyfter det i media. Så TACK Madde för att du är så modig och dela med dig. Även fast det är ett jobbigt ämne så bjuds dets på mycket skratt i poddavsnittet.

In och lyssna på podden HÄR (Klick!) och vill ni komma i kontakt med Madde för frågor eller bara dela med er så kan ni göra det på [email protected] 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar