Annons
Annons


NYTTIGT GODIS TILL PÅSKÄGGET


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

nyttigt-godis-vegan

God morgon mina hjärtan! Mitt förra chokladinlägg blev mycket uppskattat så jag tänkte att vi kör ett till litet godisinlägg till så här passande precis innan påsk. Ni ville ha tips på nyttigt, veganskt ”godis” som ni kan fylla era påskägg med så här kommer mina bästa tips.

Annons

1. Den veganska chokladen från Kuná
2. Bounce bollar (ej vegan)
3. Raw Bites
4. Gojibär
5. Gojibär med choklad
6. Berry boost med massa goda torkade frukter och bär
7. Chokladdragerade kakaobönor
8. Snacksmix med choklad och nötter (ej vegan)

Hur gott är inte allt det här?! Dessutom är det fyllt med massa bra näring, vitaminer, mineraler som boostar kroppen istället för att bryta ner och förgifta den som vanligt godis gör.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

12 kommentarer till “NYTTIGT GODIS TILL PÅSKÄGGET”

    1. Jaaa de är magiska! Tyvärr så tål inte jag nötter så hoppas de kommer med en nötfri variant snart 🙂 <3

      1. Tänkte försöka mig på att göra en själv! Vad kan man ha istället för nötter? (Jag är känslig mot nötter):( kram!

  1. Åh vad gott!! Jag tipsade också om ett nyttigt veganskt godis på min blogg imorse 🙂 Så kul att kunna byta ut vanligt godis.

  2. Tycker dock det är okej att unna sig riktigt påsk godis! 🙂 socker är inte farligt i lagom mängd, samt att man är värd att unna sig godsaker då och då

  3. Förgifta? På vilket sätt förgiftar det menar du, någon källa/forsking bakom det? Att skrämma upp folk med att socker, sötningsmedel och gluten etc skulle vara livsfarligt utan någon som helst källa på det.

    1. För det första så är socker ett gift som man lätt blir beroende av men äter man någon gång ibland så absolut, det är inte farligt. Förutom det så innehåller godis massa skit som E-ämnen, schellack, härdade fetter, delar från djur mm. I min värld är det inte något jag skulle rekommendera att stoppa i munnen. Mycket bättre då att baka eget godis med socker i som man vet vad det är i.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar