Annons
Annons


NYTTIG GLUTENFRI LUNCH – RECEPT


 Många av er har bett om att jag ska lägga ut mer recept på gluten- och komjölksfri mat och självklart kan jag det. Jag älskar mat som går snabbt att laga men som ändå har ett bra näringsinnehåll och bra med energi.

Omelett är en fantastisk måltid och är både nyttig, billig och går galet snabbt att laga. En kombination som är grym tycker jag är 3 ägg, lite skivad kalkon, skivad purjolök, lite riven succini och sedan smula ner getost. Blanda om och stek i kokosolja och krydda med havssalt och peppar.

Jag serverade min med sallad  babyspenat, gurka, tomat, avokado, paprika och pressad färsk citron som dressing. 

English: You want me to post more gluten- and dairy free recipes and offcours I will. One of my favorite lunch is omelet. It´s healthy and it just takes 10 minutes to do. 

One of my favorite omelet combos is to mix 3 eggs, sliced leek, sliced turkey, grated zucchini and then a little goat cheese. Fry in coconut oil and season with sea slat and pepper. 

I served my omelette with baby spinach, tomato, cucumber, paprika and freshly squeezed lemon as dressing. 

Annons

11 kommentarer till “NYTTIG GLUTENFRI LUNCH – RECEPT”

  1. Det beror på vad du har för mål och hur mycket du annars tränar? Jag äter lika mycket om inte mer på mina vilodagar 🙂

 1. Hej! Åh ida, verkligen älskar din blogg. Du blandar perfekt med träning, Mat bilder och outfits. Verkligen så bra! Du får med det intressanta och det viktiga. Jag är väldigt inspirerad av dig så om du har tid och lust får du gärna kolla in min blogg och skicka ett mejl om hur du tycker den är. Något jag ska ändra på eller skriva mer eller mindre om. För jag älskar att blogga men det blir ju så mycket roligare om bloggen är bra så att man får flera läsare. 🙂 kram
  http://Www.skooghh.devote.se

  1. hej och tack snälla 🙂 Fin blogg du har! Tycker du ska bestämma dig för att nischa bloggen mer åt ett håll ex. träning, baka med största delen recept eller mode. Kram Ida

 2. Blev sugen på att köpa Hollistics ridsporten efter att ha sett dig använda det.. Jag undrar om det smakar något och om det blir gott genom att endast blanda med vatten? Såg att 1 kilo kostade ca 350:-, och en portion är 50 g är det bara 20 portioner per kilo… Har du något mer budgetbra proteintillskott? Är aminosyror bättre? Vore supertacksam för svar! Kram

 3. Hej!

  Kollade igenom din instagram och såg i kommentarerna att du hade vart med i ett program som hette Floor Filler, så jag sökte på de på youtube och fick upp detta klippet: http://www.youtube.com/watch?v=EeBFVIYLTi8
  Riktigt kul att se dig ett par år yngre, men hur kom de sig att du var med i de programet? 🙂 Kram <3

  1. haha ja jag var med i Floor Filler. Jag är dansare i grund och botten och har tävlingsdansat på elitnivå under många år. En tjej jag känner skickade in en ansökan åt mig till programmet och jag åkte iväg på flera auditions och blev uttagen 🙂 Riktigt rolig resa och Floor Filler gjorde att jag hämnade i Stockholm vilket jag är väldigt tacksam för 🙂 Kram Ida

 4. Är också jätteförtjust i omelett, speciellt gjorde i ugnen 🙂 Går så snabbt och lätt att slänga ihop när man inte har ork att laga något större. Yum!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar