Annons
Annons


NYTT TJOCKARE HÅR


IMG_7866.JPGIMG_7873.JPGIMG_7868.JPGIMG_7869.JPG

Igår var jag och fixade mitt hår hos Rapunzel. Jag hade inte färgat eller klippt det sedan i våras så det var verkligen dags. Haha ser ni för och efter bilden? Jag dööör! Det första ruffset är på en nyvaken Ida som haft håret uppsatt i knut (som ni ser helt oborstat) och andra bilden efter färgning och hårförtjockning.

Annons

Efter denna sommaren med massa sol och bad har mitt hår blivit riktigt slitet och jag ville inte klippa av det så satte istället in 40 slingor löshår som förtjockning och håret blev som nytt igen. Wohoo vad nöjd jag är och jag älskar att ha fint hår! Det gör mig lycklig!

English: Yesterday I was at Rapunzel to fix my hair. I had not colored it or trimmed it since last spring so it was really time. Haha do you see the before and after picture? I´m dying! The forest picture is of my hair just after I woke up and the second one after coloring and hair thickening. After this summer with a lot of sun and bathing my hair was a mess. I didn´t want to cut it so instead placed 40 loops hair extensions as thickening and my hair became new again. Wohoo I love my new hair and it makes me so happy! 

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

14 kommentarer till “NYTT TJOCKARE HÅR”

    1. Tack så mycket 🙂 Jag betalade 4000kr totalt men då både färgade jag och slingrade mig också så jag vet inte vad enbart slingorna kostade.

    1. Ja så galet fint. Nej mina fästen syns inte för tjejerna som gör det är proffs 🙂 Det kostade mig 4000kr totalt men då ingick ju färg och slingning också så vet ej vad bara förtjockning kostar. Kramis

  1. Tack för en inspirerande blogg.
    Håret blev jätte fint! Vad är det för slags slingor du laggt i? Jag bor i USA och det finns ett helt hav att välja på, tape in, fusion, glue in etc. Vet inte vad jag ska välja. Har tunnt blont svenskt hår och vill inte ha mycket längre hår men tjockare som ditt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar