Annons
Annons


NYA VITA NIKES


IMG_8973.JPGIMG_8967.JPGIMG_8959.JPGIMG_8957.JPG

(Reklamlänkar)
Skor – HÄR // Jeans – HÄR // Tröja – HÄR

Hej mina älskade hjärtan! Jag har inhandlat nya vita Nikes och jag bara älskar dem. Egentligen ville jag ha nya vita Air Max men de var slut överallt så beställde dessa och jag är kär. De skönaste skorna jag haft och så snygga till både jeans och klänning. Jag är verkligen ingen klacktjej utan kör hellre ett par fräscha träningsskor till allt så jag kan gå vart jag än ska. Haha. Bekväm tjej! Passar lika bra till vardagskläderna som till träningen.

Annons

Nepp nu ska jag pinna iväg i mina nya skor till poddstudion och möta upp Viktor. Ha en fin dag mina hjärtan! Puss, I

2 kommentarer till “NYA VITA NIKES”

  1. Tja! Nikes är inte veganska bara så att du vet. Limmet som håller ihop skorna består delvis av animaliska produkter. Dessutom är jag inte säker på hur arbetsvillkoren är i deras fabriker. Menar inte att döma, utan snarare att informera eftersom att jag vet att du vill vara en etiskt medveten konsument ^^ tack för en bra blogg ❤️

    1. Gjorde en googling och verkar som att vissa modeller var veganska.. Hmm. Någon som vet mer om detta?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar