Annons
Annons


NY KAMERA + HUNDVAKT


img_8292.jpgimg_8293.jpg

God måndag fina ni! Hoppas ni haft en fin helg? Det har i alla fall jag. Igår så passade jag detta lilla chramtroll som heter Migo. En liten Yorkievalp som är så söt! Älskar verkligen hundar och funderar just på en sådan liten Yorkie terrier eftersom de är allergivänliga. Kände faktiskt inget av honom igår trots att jag gosade loss med honom och att han var valp. Vet inte om jag inbillar mig men brukar vara mer känslig mot valpar. Kan det stämma?

Annons

Jag och Migo lekte hemma och sedan tog vi eller i alla fall försökte vi ta promenader. Haha. Inte lätt när allt i denna nya värld är så spänande. Vi kom några 100m i alla fall med 1000 stopp på vägen. Inget vidare träningspass direkt 😀

 

img_8264.jpgimg_8266.jpgimg_8272.jpg

I lördags blev det dock ett benpass på gymmet. Skriver mer om det i veckan. Efter det så gick jag och köpte en kamera. Har just nu en bra vloggkamera men behövde en som jag kan ha hemma på stativ som har bättre ljud. Har kollat och funderat i över ett halvår nu men ingen som är perfekt då det alltid finns något jag inte gillar på dem. Beslutade mig först för en Canon 80D men efter att ha testat den lite i affären så vågade jag inte köpa den då objektivet lät för mycket och det kommer att höras i inspelningen.

Det fick därför bli en Sony a6500. Sony ska ju vara absolut bäst på film men har ett stort minus och det är att det inte finns en skärm som man kan flippa så man kan se sig själv. Detta är inte för att jag måste se på mig själv utan för att jag ofta filmar själv och måste se om jag är i bild, om jag är i fokus och om det spelar in. Superviktigt! Men löste det genom att sätta på en skärm ovanpå så man kan hålla koll. Har inte testat den än så kan inte säga om den var bra eller ej men det hoppas jag till det priset. Har hört så mycket gott om just Sony när det gäller film. Om någon av er har erfarenhet av en Sonykamera så kom med alla tips ni kan.

Var i butiken så länge (3 timmar) så blev även en liten fikapaus. Gillar ni inte mina videos efter det här blir jag knäckt 😀 haha. Nej nu ska jag klippa lite videos innan jag ska iväg på en intervju med en tjej jag kanske ska anställa. Ha en fin dag! Puss, I

 

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar