Annons
Annons


NY FAVORIT PÅ GYMMET


Idag har jag varit i skolan, sedan gymmet och sedan skolan igen. Var en snabbis på World Class Vasastan och körde kondition + mage + rygg/skuldror.

Har hittat en ny favorit maskin i gymmet som jag tränar kondition på. Eftersom jag inte får springa eller hoppa så är detta löpbandet med 2 skenor som går upp och ner perfekt för mig och min skadade hamstring. Tränar nämligen kondition och balans samtidigt och sedan tar den som attans på baksida lår/rumpa eftersom man går lite uppför hela tiden.

Annons

Nu kommer jag inte ihåg vad apparaten heter men så här ser den ut i alla fall…

Efter gymmet begav jag mig till skolan och hade den sista moderna klassen med världens bästa lärare Chralotta Öfverholm. Denna stålkvinnan är min Idol! Så glad att jag kunnat vara med de 2 sista klasserna med henne! 🙂

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar