Annons
Annons


NU FINNS DE UTE I BUTIK!


– Inlägg i samarbete med Ida Warg –Ida Warg Beauty brun utan sol

Nu äntligen ska mina brun utan sol produkter finnas ute i alla H&M butiker och dessutom är det 20% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET fram tills söndag! Så passa på att gå in i en H&M butik och shoppa loss!

Annons

FRÅGOR & SVAR OM PRODUKTERNA

När kommer produkterna ut i butik?
Alla H&M butiker fick in dem i lager i fredags så de borde vara ute i butik nu. Denna veckan är det 20% rabatt i alla H&M butiker så passa på! 🙂

Ungefär var ligger de i pris?
De kostar 179kr allihop förutom handsken som kostar 49kr.

Vad gör just din BUS speciell?
Den är vegaska, cruelty free, parfymfri, luktfri, allergivänlig och samtidigt väldigt bra och prisvärd. Jag har testat MÅNGA produkter och (nu är ju jag lite partisk såklart) jag tycker mina produkter är de mest prisvärda på marknaden för den kvalitet man får. Det är också de enda produkterna jag inte blivit torr av, då jag alltid blivit snustorr av de jag använt innan. Har även haft problem med att jag fått små finnar i ansiktet av den jag använde innan men det får jag inte nu. Även stort plus för att de inte luktar och bäst av allt inte skadar några djur.

Hur länge kommer de at säljas på H&M? Tänker at det är sommar nu och då jag gillar att sola ser jag inget behov av brun utan sol just nu, men är väldigt nyfiken på de så om de finns i höst köper jag gärna då. Eller om du rekommenderar att köpa nu och spara i några månader?
Det kan jag tyvärr inte svara på. Det beror på hur bra de säljer på H&M om de får vara kvar eller inte. Jag hoppas ju självklart att de är kvar 🙂 Sedan så tycker jag ju att du ska ta det lite försiktigt med solningen och köra på BUS istället. Ett tips är att sola lite grundfärg och sedan ha BUS över. Blir så snyggt!

Jag har bara använt mousse-form tidigare, vilken rekommenderar du?
Jag älskar ju moussen och använder den på kroppen och sedan har jag min ansiktskräm i ansiktet. Tycker den är enklare att få jämn i ansiktet. Men vet att många föredrar sprayen också men min personliga favorit är mousse på kropp och kräm i ansiktet 🙂

18 kommentarer till “NU FINNS DE UTE I BUTIK!”

  1. Webshopparna kommer få produkterna i slutet av nästa vecka så är de snabba med att lägga upp så kommer de finnas online v 25 🙂

 1. Så härligt med veganska och cruelty fria produkter !! :))) Kan jag hitta en lista med ingredienserna någonstans? kram!

  1. Ja bästa! Det är på väg. Den kommer ut online v 25 och då ska all info om produkterna vara klar och färdigställd 🙂

  1. Info om produkterna är på väg upp. De kommer finnas online från v 25 så då ska all viktig info vara sammanställd.

 2. Hej Ida!
  Va inne på hm igår men de hade bara hunnit få handsken och inte själva produkten och idag tar erbjudandet slut på 20%..
  Det är redan bra pris på produkten men hade vart kul att kunna spara lite extra pengar nu under sommaren!
  Men längtar tills min hm får in produkterna! Hoppas du har en fantastisk dag! ♡

  1. Vissa hm har varit lite sega att ställa ut den men vi har förlängt erbjudandet 2 v till så ingen stress 😊❤️

 3. Hej! Jag köpte moussen idag men jag ser verkligen ingen skillnad. Den kommer ut vit och jag har inte fått något synligt resultat trots att det gått 3 timmar som det stod på flaskan att resultatet skulle visas då.
  Smörjde bara på lite på benet med hjälp av handsken så att jag skulle kunna se en tydlig skillnad mellan det jag smörjde in och det jag lämnade osmörjt. Så det är ingen fråga om att vara ”färgblind” om de skulle va en liten skillnad om du förstår vad du menar.
  Gör jag fel, borde jag göra på något annat sätt eller har jag bara fått en flaska med defekt?

  1. Oj jättekonstigt då jag kan lova att man ska se skillnad. Vi gjorde testet idag på en kollega och det var brunt/vitt på hennes arm efter moussen. Hade du skrubbat dig innan du tog på? Ju mer död hud desto mer färg får man så du kanske var helt ren 🙂 Testa ta på armen eller något annat ställe och se om det blir samma? Blir det inte bättre så maila [email protected] och be dem skicka en ny flaska till dig (hälsa från mig) 🙂

   1. Men ska den va ”osynlig” när man applicerar den eller ska den lämna ”bruna spår” så man ser vart man applicerat?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar