Annons
Annons


NU BÖRJAR DET KRYPA I BENEN


påsken2014påsken1påsk6påsk2påsk7påsk5påsk3påsk4

Ser det ut som jag haft en bra påsk eller? Om inte så kan jag i alla fall meddela att jag haft det. Massa god mat, fika, tid med familj och släk och ännu mer fika. Vi har även spenderat dessa soliga dagar ute i mamma och pappas nya sommarstuga (som ni ser på de 3 sista bilderna).

Annons

De har köpt en hel udde med sol från morgon till kväll. Underbart!

Jag har vilat riktigt ordentligt och har inte tränat på 5 dagar förutom yoga och promenader. Precis vad jag och min kropp behövde men nu längtar jag faktiskt tillbaka till gymet och att få lyfta tunga saker. Haha, speciellt marklyften som jag blivit helt kär i! Imorgon kommer en ny fantastisk utmaning så hoppas ni är taggade?! Det är i alla fall jag, Wohoo! 🙂

10 kommentarer till “NU BÖRJAR DET KRYPA I BENEN”

 1. Hej bästa Ida , jag har ett stort önskemål. Jag undrar om du skulle kunna göra ett ”schema” på övningar/träningar för dem som vill bränna fett på låren och få smalare lår och fina som dina. Ett schema som ger resultat på 1-2 månader? Typ som en ”challenge”. Jag har provat massa träningar och inget verkar funka på mig, jag gör 100 squats varje dag. Detta skulle betyda sjukt mycket och hjälpa otroligt mycket. Snälla gör ett sånt schema!

  Älskar dig och din blogg, Kram.

  1. Hej fina du! Jag svarade dig precis under inlägget nedan 🙂 Ska kolla på om jag kan få ihop en sådan utmaning. Kramis

 2. Åh tack snälla Ida ! Bäst är du , längtar otroligt mycket och att få låren jag vill ha 🙂 Ser fram emot detta ! <3

 3. Hej! Superbra blogg verkligen! Men nu när du skrivit att du fikat mycket i helgen, var har du fikat då? Undrar eftersom det hade varit kul att få tips på nyttiga alternativ på fika om det är det som du äter 🙂 KRAM

  1. Hej tjejen och tack snälla 🙂 Jag brukar dricka svart kaffe och äta mörkchoklad, rawfoodchokladbollar, frukt mm men mest choklad 🙂 Brukar också baka rawfood efterrätter. Kolla under kategorier och recept under hedern så hittar du roliga recept 🙂 Kramis

 4. Hej Ida! Vill verkligen träna upp en snygg och stark rygg samt axlar, men det går inte riktigt som jag vill. Får inte kontakt med ryggen och övningarna tar som inte rätt, dessutom känner jag att jag inte har några speciellt bra övningar. Vill göra marklyft och lära mig att göra några chins utan hjälp. Vore jättesnällt om du kunde tipsa om lite bra rygg och axel-övningar. 🙂

 5. Hej! Bra motivationblogg!, jag har satt en utmaning till mig själv att klara några chins utan hjälp/maskin, och tänkte höra om du har några tips på bra övningar, kör maskiner och sånt på gymmet men tycker inte att det stärker så som jag vill. 🙂 tacksam för svar!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar