Annons
Annons


NU BÖRJAR DET KRYPA I BENEN


påsken2014påsken1påsk6påsk2påsk7påsk5påsk3påsk4

Ser det ut som jag haft en bra påsk eller? Om inte så kan jag i alla fall meddela att jag haft det. Massa god mat, fika, tid med familj och släk och ännu mer fika. Vi har även spenderat dessa soliga dagar ute i mamma och pappas nya sommarstuga (som ni ser på de 3 sista bilderna).

Annons

De har köpt en hel udde med sol från morgon till kväll. Underbart!

Jag har vilat riktigt ordentligt och har inte tränat på 5 dagar förutom yoga och promenader. Precis vad jag och min kropp behövde men nu längtar jag faktiskt tillbaka till gymet och att få lyfta tunga saker. Haha, speciellt marklyften som jag blivit helt kär i! Imorgon kommer en ny fantastisk utmaning så hoppas ni är taggade?! Det är i alla fall jag, Wohoo! 🙂

10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar