Annons
Annons


NU ÄR VÅR LÅT SLÄPPT PÅ SPOTIFY


faller-ida-warg-viktor-frisk

God morgon hjärtan! Jag kan inte fatta att jag skriver det här men idag släpps min och Viktors låt på Spotify. Haha omg! Det här var inget som var planerat utan Viktor utmanade mig i en youtubevideo att följa med till studion och spela in en låt. Där fick vi den stora äran att jobba med en kille som heter Markus som är grymt duktig! Resultatet blev bättre än väntat och våra följare ville lyssna på Spotify så vi bestämde oss för att släppa hela låten där.

Annons

Så är ni taggade på en mysig vårlåt så lyssna på vår nya singel Faller HÄR Hoppas ni gillar den 🙂 Puss, Ida

2 kommentarer till “NU ÄR VÅR LÅT SLÄPPT PÅ SPOTIFY”

  1. Hej Ida!
    Jag är också en person som älskar gröt MEN äter det alltid med lingonsylt på vilket inte är så bra, så därför undrar jag vad du har för tips att ha på istället för lingonsylt? Har testat vanliga bär men kotrasten blir så stor och tycker inte det är lika gott.. Sen undrar jag om du skulle rekommendera att äta Pauluns supergröt eller innehåller den massa socker och skit? (är inte så bra på innehåll). Skulle vara så tacksam för svar! 🙂
    Kram!

  2. Wow!! Vilken rolig idé att bara spela in sådär spontant!!?

    Riktigt mysig och bra låt! Lite sommarfeeling, en sån där bra låt som man kan spela vid stranden, när man solar osv och som nästan ger lite nostalgikänslor trots att den är ny? ?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar