Annons
Annons


NEW BLOG DESIGN


Skärmavbild 2015-08-28 kl. 17.27.26Hej hjärtan! Ser ni att jag har ny design på bloggen? Vad tycker ni om den? Kom gärna på feedback på vad ni både gillar och inte gillar och om det är något ni saknar? Skulle vara så snällt! Nu hittar ni mig helt enkelt på idawarg.se eller idawarg.com. Hoppas ni hänger kvar här <3 Puss på er, I

Annons

//English: Hi sweet hearts! Do you like my new design on my blog? Please give me some feedback both on what you like or not like and if there´s something you miss? Would be so nice! Now you can use idawarg.se or idawarg.com to find me. Hope you stay here <3 Love you, I

8 kommentarer till “NEW BLOG DESIGN”

    1. Tack finis vad glad jag blir! Allt är egentligen samma bara att vi har varisna sidor nu så vi är fortfarande kollegor 🙂

  1. Den är jättefin, verkligen profsigt. Dock lite irreterande när man ska läsa för G:ET i Ida Warg är lite ivägen när jag ska läsa dina inlägg. Men annars så funkar det super!

    1. Ja men tack finis vad glad jag blir! Haha ok jag förstår 🙂 Tycker det är så fint att det hänger ner lite men blir det för störande så säg till 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar