Annons
Annons


NÄR MOTIVATIONEN TRYTER


ida-warg-traning

Hej kära vänner! Igår så gick jag till gymmet fast att jag inte alls var peppad. Hade varit och kollat på min kusins simtävling hela morgonen och sedan käkat sushilunch och shoppat i Nacka forum. Ville egentligen bara hem och dricka te i soffan och kolla serier resten av dagen. Mitt hurmör var ungefär så som jag ser ut på bildens ovan 😀 Dock visste jag att jag skulle må så bra av att gå och träna så jag drack te och åt lite choklad och traskade iväg.

Annons

leg-curl-boll-ovning-ida-warg

Körde ett bra pass som var ganska tungt och det känns idag kan jag lova! Avslutade passet med övningen ovan som heter ben curl på boll. Så sjukt bra för baksida lår, ni måste testa om ni inte redan gjort det. Klarar men inte att köra med ett ben i taget så börja med båda på bollen. Hela mitt pass såg ut så här:

10 min power walk 15% lutning
12 benpress X 4
10 marklyft med skivstång X 3
12 höftlyft med skivstång X 4
12 ”gyn maskin” X 4
10/sida leg curl på boll X 3

traning-1

Så här var känslan efter passet! Wohoo. Det var jobbigt innan och under passet men efter kändes det ju magiskt! Ibland måste man ju bara ta tag i det och komma iväg 🙂

Hur är er träningsmotivation nu? Är ni peppade eller är dest segt att ta sig iväg?

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar