Annons
Annons


MYSMIDDAG MED KEELA


God Morgon vänner! Redan torsdag idag, vad hände?! Veckorna bara flyger förbi och snart kommer en väldigt efterlängtad flytt (senast på måndag YEEEY). Ni förstår inte hur skabbigt jag bor just nu! Alla mina vänner som jag berättat om andrahandslägenheten för har trott att jag överdriver men sedan när de fått se en film på lägenheten så tycker de att det är värre än min förklaring 😀 haha.

Annons

kanske även visar er filmen… om jag vågar?! 😀

Igår efter jobbet så var jag och tränade för att sedan möta upp Keela för att äta middag och prata massa olika saker. När man har vänner som är väldigt begåvade på saker så är det perfekt att byta tjänster. Keela hjälper nämligen mig med Photoshop och igår gick vi igenom inställningarna på systemkameran. Ja herregud det var mycket att hålla koll på och vi ska ta en riktigt fotokursdag framöver.

Många kanske ser ner på yrket som bloggare men faktiskt så tar det så mycket tid och man behöver många talanger för att vara en bra bloggare!

Keela och jag igår.

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar