Annons
Annons


MYSIGASTE DAGEN PÅ LÄNGE


Å vilken mysig dag detta har varit! Verkligen länge sedan jag hade en sådan skön dag utan stress! Efter att ha jobbat tränade jag själv och idag var det benen och rumpan som fick jobba hårt. Känner att jag tappat lite volym det senaste då jag enbart kört massa kondition och vill ha lite mer kött på benen igen 🙂

Annons

Efter träningen mötte jag upp min kära vän Dan på EH på Sveavägen. Såååå himla mysigt cafe! Vill inreda min lägenhet så! MYS! Var i alla fall väldigt trevligt att äntligen få spendera någon timme med Dan. Blir inte så ofta nu längre då vi båda har fullt upp!

Vill också ha ett Olivträd hemma…

Dan är lika trevlig som vanligt och snackar i telefon ;D

Kändes lite som en fjällstuga…

Efter att ha fikat mötte jag upp Lilla P inne i stan och lunchade. Lika trevligt varje gång att tränna min Little Pee <3

Nu blir det dusch, packning och smink…

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar