Annons
Annons


MYSIG FIKA MED BÄSTA VÄNNERNA ♥


fika fika1 fika2 fika3 fika4

God morgon mina finisar! Igår hade jag 2 av mina bästa vänner på besök med sina barn och hund. Så himla mysigt och jäklar vilken cirkus det blev! Jag hade bakat 2 olika bröd till dem, 1 glutenfritt morotsbröd och ett glutenfritt havre/bananbröd. Serverade de med smör ost och te och om jag får säga det själv så var båda bröden MAGI! Alltså så sjukt goda bröd! Jag kommer posta recept på de båda inom kort här på bloggen och ni måste verkligen testa dem! Bröden gick hem både hos mina vänner, båda barnen och även hunden. Haha, bra betyg! Vi hade fullt upp med att hålla både barn och hund borta från brödedt 😀 Får skaffa ett högre soffbord! Mycket mysig fika igår och att träffa vänner så där är verkligen det bästa jag vet och som medicin för själen. Har filmat hela dagen igår så kommer upp på min youtube kanal inom kort så håll utkik.

Annons

Nu ska jag kila iväg på frukostmöte och sedan efter det ett möte till. Men vi hörs snart igen. Puss, I

8 kommentarer till “MYSIG FIKA MED BÄSTA VÄNNERNA ♥”

  1. Jag har länge sökt efter bröd recept,måste verkligen prova dessa när du sätter upp receptet! Hoppas att det inte är för många ingredienser 😉 Brukar du skiva och frysa ner dem eller hur får du dem att hålla? Brukar bli jätte torra för mig efter nå dar. 🙂

    1. Ja och du måste testa de här, inta alls svårt och heller inte så många ingredienser 🙂 Imorgon kommer första receptet 🙂 Jag brukar skiva upp dem och frysa in med en gång, då håller de sig jättebra! Kramis

  2. Hej Ida! Jag har överröst dig med frågor på senaste tiden, haha, men det känns så bra att få svar från någon kunnig och kunna bolla idéer med dig.
    1. Vad tycker du om den steviasötade chokladen från cavalier? Om jag ska baka något med mörk choklad, är det då bäst att använda den eller en vanlig mörk choklad från tex lindt?
    2. Om jag har förstått det rätt så har du väl inga klienter som du är pt till nu? Kommer man någon gång få chansen att ha dig som pt? Jag tänker mig typ bara under startperioden så att man kommer igång med kost- och träningsschema, för det hade jag varit intresserad av!
    Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar