Annons
Annons


MYSIG FIKA MED BÄSTA VÄNNERNA ♥


fika fika1 fika2 fika3 fika4

God morgon mina finisar! Igår hade jag 2 av mina bästa vänner på besök med sina barn och hund. Så himla mysigt och jäklar vilken cirkus det blev! Jag hade bakat 2 olika bröd till dem, 1 glutenfritt morotsbröd och ett glutenfritt havre/bananbröd. Serverade de med smör ost och te och om jag får säga det själv så var båda bröden MAGI! Alltså så sjukt goda bröd! Jag kommer posta recept på de båda inom kort här på bloggen och ni måste verkligen testa dem! Bröden gick hem både hos mina vänner, båda barnen och även hunden. Haha, bra betyg! Vi hade fullt upp med att hålla både barn och hund borta från brödedt 😀 Får skaffa ett högre soffbord! Mycket mysig fika igår och att träffa vänner så där är verkligen det bästa jag vet och som medicin för själen. Har filmat hela dagen igår så kommer upp på min youtube kanal inom kort så håll utkik.

Annons

Nu ska jag kila iväg på frukostmöte och sedan efter det ett möte till. Men vi hörs snart igen. Puss, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar