Annons
Annons


MYCKET SPÄNNANDE SOM HÄNDER :)


Vet ni vänner, det är så mycket spännande som händer just nu! Förra veckan var det fullt ös och jag tillsammans med Nyheter24-teamet påbörjade ett superroligt projekt med videoinspelning som ni sedan kommer få ta del av.

Annons

Kan ännu inte avslöja vad det är men ni kommer att märka det längre fram 🙂

Sedan ni som följt mig vet att jag var i New York i somras och plåtade för PUMAs kollektion 2014. Nästa helg så kommer det internationella PUMA-teamet  från Boston hit till Sverige för att göra en fitnessfilm med mig! HELT GALET vad jag ser fram emot det! Måste nypa mig i kinden för att se om jag är vaken? Haha.

Är så tacksam för det som händer mig just nu och det skulle inte vara möjligt utan er så TACK fina ni för att ni läser min blogg och jag hoppas ni hänger kvar för roliga saker kommer hända <3

Bild från det lyxiga gymmet BALANCE där vi i veckan körde en video shoot 🙂

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar