Annons
Annons


MY YOGA WEEK


yogaresa-61 yogaresa-62yogaresa-63

Bilder från sista yogapasset med Jossan.

Hej mina finsate vänner! (Varna redan nu för en lång text). När jag ska försöka sammanfatta veckan så går det inte riktigt förklara med ord hur magisk den har varit! Jag har fått spendera en hel vecka med fantastiska människor och delat så mycket känslor och kärlek att det är het galet! Att yoga 2-3 pass per dag är verkligen något jag skulle kunna tänka mig att göra livet ut och jag kommer köpa ett kort på ett yogaställe så snart jag kommer hem. (Någon som har tips på vilket jag ska välja?)

Det jag gillar med yoga är inte bara att man får en stark och smidig kropp utan att det gör mig till en bättre människa. När en spänning släpper i höften så får det inte bara min höft och rygg att må bättre utan det är stress och känslor som sitter där som släpper som får hela mig att må bättre. Jag är en otrolig tävlingsmänniska och jämför mig alltid med andra och för mig har yoga tidigare handlat om det yttre som att komma till fina positioner och former. Men under denna veckan har jag lärt mig att få rörelserna komma inifrån tillsammans med andetaget även om jag under vissa pass ”tävlat” med personen bredvid om vem som kan hålla positionen längst eller komma djupast ner i en position. Haha, men tävlingshuvudet är en sak jag inte vill släppa helt för det får mig att vara motiverad och att utvecklas.  Yoga kommer för mig handla om att hitta ett lugn, självkännsla och inre styrka men även handla om träning för att få en starkare kropp, rörlighet och kroppskontroll. Älskar att kunna göra galna grejer med kroppen!

Annons

Men trots lite tävling under yogapassen så har jag inte dömt mig själv om jag skulle vara sämre än personen bredvid, misslyckas med en position, vara ful, ramla eller inte klara av en position vilket jag alltid tidigare gjort. När jag känt mig trött så har jag accepterat det och faktiskt tagit det lite lugnare och har jag tappat andetaget under rörelserna så har jag tagit ett steg tillbaka, slappnat av och försökt hitta det igen utan att bara köra över kroppen. Det är otroligt stora framsteg för mig!

Så tack Yogiakademin för en fantastisk vecka och jag säger bara på återseende 🙂 Namasste! Puss, I

//English: Sorry, use google translate for this one <3

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar