Annons
Annons


MY SUMMER TRAINING


power-wak-ida-wargpower-walk2

Annons

power-walk-1

Hej mina älsklingar! Igår så var jag ute och tog 1 timmes PW i värmen och det var magiskt! Nu har det gått över en vecka sedan jag tränade ett riktigt pass. Alltså vet ni hur läge sedan jag hade en så lång vila? Jag har under veckan gått power walks med that is it och det käns faktiskt riktigt bra och min kropp tackar mig! Kommer hålla nere tung styrketräningen någon vecka till och enbart köra på mina hemmapass jag har på youtube. Nästa vecka åker jag till Frankrike på yogaresa så då blir det enbart yoga. Så himla härligt! Under sommaren så känner jag alltid mer för power walks, yoga och styrka med egen kroppsvikt eller gummiband. Tränar ni under sommaren och vad tränar ni då i så fall? Puss, I

//English: Hi sweeties! Yesterday I took 1 hour power walk in the heat and it was magic! It´s been over a week since I had a real workout. I´ve done power walks but thats it and it feels really good and my body thanks me. I will take it easy with hard training a few weeks more and just do power walks, yoga and strengt with own body weight and rubber bands. Next week I will go to France on a yoga trip and Im so excited! Do you work out during summer? Love, I

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar