Annons
Annons


MY MORNING ROUTINE


gul-smoothie-bowl-2gul-smoothie-bowl-1 gul-smoothie-bowl

God morgon mina hjärtan! Sitter här och njuter av min snoothie bowl. Det har varit ett tag nu som jag varit helt besatt av gröt men nu har jag växlat över till smoothie. Tror det beror på att det blivit varmare ute faktiskt! Älskar fräscha syrliga smoothie när det är varmt. Denna gjorde jag på 1 och 1/2 banan, fryst mango, fryst spenat, Inflamino, Aloe Vera, lite vatten och toppade med Amarant puffar, pumpafön, pinjenötter, gojibär och linfrön. MUMS och så bra start på dagen! Innan frullen tar jag även mina vitaminer + Chlorella tabletter. Chlorella mår jag så bra av och jag bara älskar det och vad de gör med kroppen. I början fick jag värsta utrensningsymptomen men nu jäklar mår jag bara gott! Kan rekommendera alla (förutom ni som ammar) att ta dem dagligen! Så mycket näring och hjälper till att rensa ut gifter ur kroppen. Puss, I

Annons

//English: Good morning sweeties! Enyoing my smoothie bowl here. It’s been a while now that I have been completely obsessed with porridge, but now I’ve switched over to the smoothie and I think it is because it has become warmer outside. This I did on the 1 and 1/2 banana, frozen mango, frozen spinach, Inflamino, Aloe Vera, a little water and topped with amaranth puffs, pumpkin seeds, pine nuts, goji berries and flaxseed. Good start to the day! Before breakie I take my vitamins + Chlorella. Chlorella makes me feel so good and I just love it and what it do with my body. In the beginning, I got the worst purges symptoms but now I feel just good! Can recommend everyone (except for you who are breastfeeding) to take them daily! So much nourishment and helps clear out toxins from the body. Love, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar