Annons
Annons


MY MORNING ROUTINE – VIDEO


Här kommer en efterfrågad video, nämligen min morgonrutin. // Here´s a video on my morning routine.

35 kommentarer till “MY MORNING ROUTINE – VIDEO”

 1. That is a really cool video! I like it a lot – funny, interesting and a great way to show your morning-start! love it 🙂

 2. Bra video! Skulle vara jättekul om du ville filma in en hel yoga sekvens på 15 minuter som man kan göra på morgonen. Den du gjorde i klippet såg rolig ut men gick lite fort för en nybörjare som mig! 😉

  1. Haha ja det var snabbspolat så inte knotigt att man inte hänger med 🙂 Jag ska absolut försöka filma in ett litet yogapass snart 🙂 Kramis

 3. kan inte du ha en frågestund? asså mer ”privat” frågestund, som inte handlar om träning o kost! känns tyvärr som man inte ”känner” dig så bra, asså bara som ”träningsida” om du fattar vad jag menar haha 😉

  1. Absolut. Vill du ha mer privat så har jag börjat göra personliga uppdateringar 3-4 gånger dag på min app Wargpower. Den är gratis och du laddar ner den genom att skicka ett sms med texten wargpower till 72722 🙂

   Kan ha en ”privat” frågestund där 🙂 Kramis

 4. i love the video. it was sooo much fun to watch. i just wonder do you only have this smoothie for breakfast? i aaaalways thought you eat a lot more since you write that you have a lot meals during the day and all that but now you had only a smoothie the whole day until it was 13h and you left your home…

  1. Thank you sweetie. My smoothie contains 500-600kcal with my granola on the top 🙂 That´s enough for breakfast for me. Later I have a snack and then lunch 🙂 I eat at least 2000-2500kcal/day.

 5. Hej Ida!
  Är honung bra att äta ur ett hälsosamt perspektiv? Jag dricker ofta en kopp te på kvällen och har nästan alltid i en klick honung. Ibland när jag bakar använder jag också honung. Däremot är det ju otroligt sött och innehåller socker. Så skulle du säga att honung inte är bra att äta?

  1. Ja det är sött och innehållet snabba kolhydrater men det är bättre än socker då honung även innehåller mycket bra vitaminer. Kramis

 6. Hej! Din blogg funkar dåligt för mig när jag är inne via mobilen (iPhone 5).. Den stänger ned sig själv hela tiden och bytar till en icke mobil version.. Alla bloggar på Imactive gör samma.. Det kanske är något du vet om men annars kanske du vill veta!
  Tack för en grym blogg! Kram

 7. Hej Ida! Din blogg är så himla himla bra. Tack för den! 😀 Jag undrar bara en sak, hur gör man för att yoga ska bli skönt? Haha jag ser det mer som ett jobbigt träningspass med statiska övningar istället för att bli avslappnad! Har försökt verkligen att slappna av. Det kanske bara beror på att jag inte är så van, så det är väl bara träning/balansträning som gäller kanske tills jag vänjer mig? Eller något man bör tänka på? 🙂 Kram!

 8. Haha det där skuttet va det härligaste jag sett på länge ^^ så otroligt söt, om man hade den energin när man vaknade så hade jag också hoppat upp från sängen ^^
  Din morgon ser helt grym ut måste jag säga!

  Ha det bra Kram

 9. Så kul video! Väldigt roligt att se hur du har det 🙂 Och jag bara älskar din lägenhet! Helt underbart fin är den!
  Ta hand om dig! Kramis 🙂

 10. Your video is sooo nice! You are so cute and I’ve been searching for a yoga-routine that isn’t soo hard to do some days now and I will try yours it looks so good! Thank you for this inspirational video 🙂 <3 Is this your appartement? It's so beautiful!
  Hugs from Annika

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar