Annons
Annons


MY FAVORITES


msm-holistic

(Alla länkar är reklamlänkar till Holistics webshop)

God morgon mina hjärtan! Jag sitter här och taggar inför dagens event i Tantolunden. Ska bli så kul att få träffa några av er idag och svettas tillsammans. Wohoo! Sedan vill jag också påminna er om att ni i ca 1 vecka till har hela 20% rabatt på hela Holistics sortiment HÄR om ni anger koden MG15 så passa på att handla. Jag berättade ju om mina favoriter i detta inlägg men jag vill även passa på att slå ett slag för produkterna nedan som ALLTID finns i mitt skafferi hemma…

Annons

Vassle protein – Det absolut bästa vassleprotein jag testat! Det är svenskt, ekologiskt och helt utan sötningsmedel och massa konstigheter. Det funkar för de flesta laktosintolleranta och är supergott. Min favorit är att blanda chokladprotein med 1 banan, kokosmjölk och en dadel. MUMS! Finns i smakerna banan/kokos, päron, choklad och vanilj.

Kokosolja – Denna ekologiska och kallpressade kokosolja är magisk! Jag använder den till matlagning, bakning, i smoothien, i gröten, i håret, i ansiktet, på kroppen… ja till allt helt enkelt!

Lactovitalis – Goda magbakterier som jag tar dagligen för att hålla magen i trim och ett måste om jag är ute och reser.

Risprotein – Ekologiskt och helt naturligt vegetariskt protein. Många är överkänsliga mot mjölk och då är det här risproteinet perfekt att ta istället! Blanda ner det i smoothien, drick som det är eller blanda med kokosmjölk och lite kakao.

D-vitamin – Nu är snart hösten här och dags att ladda upp med D-vitamin inför årets mörka månader. D-vitamin är ett måste för mig under vinterhalvåret.

MSM – Alltså älskar!!!! Tar 1 tsk dagligen och känns magiskt! Msm är bra för lederna, håret, huden, naglar och mycket annat. (Läs mer om MSM här). Den hjälper till att rensa kroppen på gift så man kan få endel utrensningssymptom i början så ta det lugnt med doseringen.

//English: Use google translate.

6 kommentarer till “MY FAVORITES”

  1. Lägligt nog var det dags att fylla på i Holistic-förrådet (vassleprotein, multimineral, multivitamin, c-vitamin och magnesium) (allt lyckas alltid ta slut samtidigt, haha), så rabatten kom till perfekt användning! 😀 Tusen tack!

  2. Hej! Undrar lite hur mycket vaniljpulver man ska ha i gröten för bästa smak! Är det en nypa eller en tesked? Det är ju en ganska liten burk tänkte ja på 🙂

  3. Hej! Är det dumt att börja ta både Chlorella och MSM samtidigt? Tänker med tanke på utrensningssymptomen man kan få. Tack för en jättebra blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar