Annons
Annons


MY CAMERAS ♥


Nikon nikon1

Jag får väldigt många frågor om vilka kameror jag använder så tänkte berätta lite om det. Just nu använder jag mig av 2 olika kameror och det är Nikon 1 J5 och Nikon D5500. Jag är helt kär i dem båda! Nikon 1 J5 använder jag när jag videobloggar och i gymmet då den är så smidig att ha med sig i väskan och D5500 använder jag till allt annat. Båda är grymma kameror och det allra bästa är wi-fi funktionen då man bara kopplar ihop kamera och mobil och för över bilderna på några sekunder. Så galet smidigt och jag kan inte ens förklara hur mycket det här har underlättat i mitt liv. Just nu gör jag ett samarbete med Nikon och det kommer snart komma upp en väldigt rolig tävling som jag vet att ni kommer uppskatta så håll utkik. Puss, I

//English: I get so many questions about what cameras I use so here is the answer. Right now I´m doing a collaboration with Nikon and I use two different cameras and it is Nikon 1 J5 and Nikon D5500. I’m totally in love with them both! I use Nikon 1 J5 to my video blogs and in the gym when it is so easy to carry in your bag and D5500 I use to everything else. Both are awesome cameras and the very best is the Wi-Fi function when you just connect the camera and mobile phone and transfer the pictures in seconds. Love, I

Annons

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar