Annons
Annons


MÖTE, LÅNGPROMENAD, JOBB & TRÄNING


Min dag.

– Mötet imorse gick mycket bra och känner mig väldigt inspirerad.

– Efter mötet tog jag en långpromenad på Djurgården och hade jobbmöten i telefon samtidigt innan jaggick hem och fortsatte jobba framför datorn.

– Sedan tog jag på mig träningskläderna och tog en promenad till gymmet där jag körde ett styrkepass för rumpa och mage innan jag tog hand om 4 klienter. Idag gick mina klientmöten i kostens tecken då många behövde hjälp med att lägga om sin kost.

– När jag var klar blev det en promenad hem och nu sitter jag och myser framför den öppnaspisen hemma med mitt hjärta. <3 MYS!

Mycket effektiv och bra dag både jobb och träningsmässigt!

Annons

Kommentarer till “MÖTE, LÅNGPROMENAD, JOBB & TRÄNING”

  1. Ååh Ida vad härligt det låter!! Själv ligger man sjuk i sängen skittrisst!! Bläää!! E ju så träningssugen! Känns som man tappar allt man byggt upp! Har du ngt tips för att hålla humöret uppe? Även fast jag är dålig så hatar jag att ligga still hela dgarna!
    Ha en mysig kväll!
    Kram på dig
    Carro

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar