Annons
Annons


MOT SVERIGE


Så här såg det ut i veckan när podden spelades in. De där små mickarna är riktigt bra och kan tipsa om dem till alla er som funderar på att börja spela in podd. De heter Zoom h1 tror jag och kostar runt 1000kr/st. 

Annons

God morgon hjärtan! Detta är ett tidsinställt inlägg då jag just nu (förhoppningsvis) sitter på ett plan hem till Sverige. Den här resan har varit helt magisk men någon gång var den ju tyvärr tvungen att ta slut. I min hjärna är det vår i Sverige när jag landar… Haha känner på mig att jag kommer bli så besviken! 😀

Men men i alla fall så släpps ett nytt avsnitt av min och Viktors podd idag som ni inte får missa. De 2 senaste avsnitten har blivit ganska roliga faktiskt. Det är telefonsamtal mellan mig och Viktor från Aruba-Stockholm och Miami-Stockholm. I dagens avsnitt berättar vi massa fylleminnen. Vet inte hur vi kom in på det men så blev det! 😀 Lyssna på Den Friska Wargen där roddar finns.

Sedan skicka mig energi idag för kommer antagligen vara sååå trött när jag landar. Har så himla svårt för att sova på flygplan. Hörs snart igen finingar! Puss, I

 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar