Annons
Annons


MÖT MIN KLIENT ANNIE


Här kommer ord från min online klient Annie som jag hjälpt med kosten. Att läsa hennes ord gör mig helt varm i hjärtat! Kan inte annat än att skriva GRYMT JOBBAT! 🙂
.
”I hela mitt liv har jag haft en osund relation till mat.

Annons

Jag har pendlat mellan 65-85 kg och aldrig njutit av mat, snarare tryckt i mig den. Antingen för att belöna mig själv eller för att jag hade ångest och det var ett sätt för mig att hantera den ångesten. I början av sommaren flyttade jag hem till mina föräldrar i Småland för att jobba och på mitt jobb är det mycket kakor, godis, läsk och chips. Likadant hemma där det var mycket fika och jag började tröttna på att aldrig kunna stå emot. Många gånger ville jag egentligen inte ha utan åt bara i farten. Men nu hade jag tröttnat på detta. Trött på ångesten av att alltid äta, vad jag åt, åt jag för mycket, varför jag inte hade mer självdisclipin. Så jag mejlade dig  och frågade om ett kostschema. Tufft som fan det första två veckorna med PMS och allmänt sugen på allt i hela jäkla världen. Men det blev bättre.

Så nu idag nästan exakt två månader senare så är jag så jäkla glad över att jag slängde iväg ett mejl till dig, Ida. Jag äter myyyyycket bättre, sockersuget är i princip borta, jag älskar att börja dagen med morgonpromenad (eller ja, vissa dagar kanske inte lika mycket men jag vet hur bra jag mår av den promenaden) och jag börjar förändra hela min bild av min kropp. Jag ska inte ljuga och säga att det inte har varit kul att jag har gått ner några kg men fokus har hela tiden varit att hitta ett hälsosamt sätt som fungerar på längre sikt och det känns som jag har gjort det (mitt motto nu är: planering, planering, planering haha). Men jag hade inte lyckats utan ditt peppande, ditt goda humör och framförallt att jag kunde ställa i princip vilka frågor som helst och inga frågor var dumma (med tanke på att jag ställde en miljon frågor). Att du alltid svarade direkt när jag mejlade mina frågor och alltid uppmuntrade mig i varenda mejl gjorde mycket. Jag är så jäkla glad för detta och sakta men säkert känner jag mig starkare och framförallt tryggare i mig själv än vad jag har gjort på länge. Så tack för hjälpen, Ida! Du är grym som fan!”
// Annie
10 kommentarer | Translate


Annons
Laddar