Annons
Annons


MITT SCHEMA


God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen?  Ny vecka och nya tag! Min vecka kommer vara underbar känner jag redan nu då jag och min kära pojkvän åker till Marbella. LÄNGTAR! Men innan vi åker har jag lite att stå i…

Annons

MÅNDAG
Fixa naglarna hos Celina och sedan möta upp Margaux för att filma in ett collab till min kanal. Ska bli så kul men är lite nervös över hur jag ska klara av min uppgift idag 😀 Ni får se snart vad jag menar. Sedan måste jag sångträna min nya låt.

TISDAG
Till studion och spela in min nya låt. LÄNGTAR! Efter det ska jag möta upp Margaux igen för att spela in kolla till hennes kanal. Så kul! Efter det måste jag packa!

ONSDAG-SÖNDAG
Marbella!!! Wohoo. Min pojkvän ska dit och jobba och jag ska följa med och hjälpa honom fota och filma. Sedan ska jag självklart jobba där från och vlogga.

2 kommentarer till “MITT SCHEMA”

 1. Hej Idag och tack för din fina blogg och vlogg!

  Jag har länge funderat på att bli vegan och har mycket tack vare dina tips i dina bloggar, blivit mer inspirerad att i alla fall byta ut några måltider i veckan till veganska alternativ.

  Jag har dock funderat lite på hur man i framtiden ska lösa ”problemet” med alla domesticerade djur vi människor under tusentals år, anpassat genom avel för att tillgodose våra behov så bra som möjligt? Att släppa lös dem i en natur som är allt annat än barmhärtig för dem som inte anpassat sig bra, känns helt uteslutet!

  Att ta hand om alla dessa djur utan att det skulle finnas någon ekonomisk vinning i det – hur fruktansvärt det än må låta – känns omöjligt om man tar hänsyn till hur vårt samhälle är uppbyggt. Ska man då successivt avveckla exempelvis all avel av kor och andra domesticerade djur som jag trooor inte skulle klara sig särskilt länge i vår rätt hänsynslösa natur, så skulle man ju på sätt och vis bli deras död, då de till slut skulle utrotas (utom de som möjligtvis hittar sätt att klara sig själva i naturen).

  Jag VET att sannolikheten att ALLA människor skulle bli veganer över en natt, är helt omöjlig och aldrig skulle ske. Men det skulle ändå vara intressant att få information om hur en eventuell avveckling av köttindustrin skulle kunna gå till???

  Mvh Johanna

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar