Annons
Annons


MITT 2014


Idag drar jag till Thailand så därför tänkte jag att ni skulle få ett riktigt långt inlägg att läsa medan jg sitter på en 14 timmars flight. Här kommer min resumé av det grymma året 2014…

Beskriv året med tre ord. Händelserikt, dramatiskt och helt fantastiskt!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Ja 2014 har minst sagt varit ett händelserikt år som började med att jag spelade in och var programledare för Kickstart på TV3Play.

Annons

Så himla roligt och så nice att lämna kalla Sverige och åka till Lanzarote i februari och spela in lite TV. Jag har ju gjort TV innan men aldrig varit programledare så det var verkligen en erfarenhet och jag trivdes i rollen så min plan är att göra mer sådant.

kickstarttjejer

Jag har också fotat mitt första omslag och det blev inte bara 1 utan 3!

omslagc_shapeup_001_CMYK

Innan 2014 hade jag heller inte besökt Spanien och under året gjorde jag det 4 gånger och en av gångerna höll jag i första träningsresan. Jag har också surfat för första gången och min blogg har för första gången vunnit ett pris ”ÅRETS TRÄNINGSBLOGG” i Bloggawards 2014! Wohoo så galet kul! Ja som ni hör kan jag fortsätta i all evighet på denna punken men nu går vi vidare…

Genomdrev du någon stor förändring? Ja det gjorde jag och flera stycken men den största måste nog vara att jag sa upp mig från mitt heltidsjobb för att satsa helhjärtat på mitt eget företag. jag äskade mitt jobb så det var verkligen ett tufft beslut men jag ångrar mig inte en sekund!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja 2 av mina närmsta vänner blev föräldrar nu i höst och jag är så glad för deras skull.

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas? Men gud får jag bara välja 1?! Haha, hmm det måste nog ändå vara vinsten i Blog Awards! IMG_8340.JPG

Vilka länder besökte du? Jag har rest ganska mycket och det började med Lanzarote där vi spelade in Kickstart, sedan Portugal på surfläger, Barcelona med Alex och Vickan, Marbella med min pojkvän, Marbella igen för att hålla i träningsresa, sedan Marocko med bloggligan för att surfa och idag sitter jag på planet till Thailand. Wohoo. Det bästa med att vara egen är att man kan jobba från vilken världsdel man vill 🙂

IMG_4528.PNGIMG_9752.JPG20140721-181425-65665957.jpg20140723-144523-53123708.jpg

Bästa köpet? Min mjuka, varma björnpyjamas som jag köpte i Marbella. Så varm och go nu i kylan.

Vem har du umgåtts med mest? Min nyfunna vän Alexandra, Matilda, Lilla P, Celina, Jessica, min pojkvän, min agent. Jag har nog umgåtts med väldigt många olika i olika perioder istället för att umgåns med några få mycket.

IMG_9753.JPG

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja när ni röstade fram mig i BlogAwards och den dagen vi fick flytta in i vår älskade lägenhet efter att ha flyttat runt i 8 mån. Wohoo. Kändes som jag fick mitt liv tillbaka den dagen!

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? En hund! Jag vill verkligen ha en liten hund men inser att det blir svårt då jag reser så mycket och kommer fortsätta att göra det under 2015. Dock så ska jag bli PT till en liten söt hund som heter Jastin. Han husse och matte har fått barn och har inte möjlighet att gå långa promenader så han har gått upp lite i vikt, men det fixar jag. Haha.

Vad önskar du att du gjort mer? Vilat och njutit av alla fina stunder jag varit med om. Jag lever mitt drömliv men har inte riktigt fattat det ännu så ska försöka njuta av det mer under 2015.

Vad önskar du att du gjort mindre? Grubblat över saker och ting. Så onödigt att oroa sig över saker som till 99% inte händer. Varje gång det händer nu så tänker jag ”Fuck it, det löser sig!”. Den inställningen ska jag förstärka ännu mer under 2015 då jag  mår så bra av att släppa kontrollbehovet lite.

Favoritprogram på TV? Lättaste frågan ever, Paradise Hotel. Haha. Efter långa seriösa arbetsdagar har det varit så skönt att sätta på ett program utan massa krig, debatter, död och hemskheten och bara lyssna på de galna karaktärerna i såpan. Kristian Täljeblad har ju förgyllt min höst!

Bästa boken du läste i år? Hmm, har inte läst någon hel bok ännu men har med mig 3st till Thailand så får återkomma på denna punkten.

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Så mycket har hänt och det måste vara allt tillsammans. Att jag sa upp mig och vågade satsa helt på mitt eget företag och varumärke, att jag synts så mycket i media, att jag fått min helt egen app Wargpower i Mikz, att jag haft världens bästa samarbetspartnes som hjälpt mig att kunna satsa fullt ut på det jag gör. Så tacksam!

Unknown

Bild: Pavel MairaSkärmavbild 2014-09-30 kl. 12.31.12

Största framgång på det privata planet? Att jag tagit tag ordentligt i min krångliga mage och fått reda på alla allergier jag har. Jag är nu på detox/läkning och det kommer pågå i något år till. Att ha en mage som inte mår bra är inte kul och begränsar en i allt man gör. Innan har jag bara ignorerat den men nu lyssnar jag. Även om mitt rotationsschema som jag äter efter inte alltid är så kul så är det värt det! Jag har även dragit ner på träningen ganska rejält för att jag vill att mer energi ska gå till läkningsprocessen. Känns hur bra som helt och mitt största mål är att bli av med de flesta allergier och jag är säker på att jag kommer lyckas! Wohoo.

Lärde du känna några nya människor? Ja en helt ny bloggfamilj 🙂

blurfinmorocco

Största framgång på det privata planet? No regrets 🙂

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare! 🙂

Vad spenderade du mest pengar på? Lägenheten jag köpte. Också ett mål jag haft sedan länga att spara ihop insats till en lägenhet och köpa en – CHECK!

Något du önskade dig och fick? En ny kameralins fisheye, en vinst i BlogAwards, ett eget TV-program, en resa till Aruba (fick den av min pojkvän i 4-års present och vi åker nästa vinter), ett fortsatt samarbete med bästa Holistic under 2015 och en ny dammsugare haha.

Något du önskade dig och inte fick? Nope.

Vad gjorde du på din födelsedag 2014? Hade massa möten, åt choklad och höll i Boot Camp. Sedan firade jag och min pojkvän den på spa under helgen efter istället.

IMG_1432.JPGIMG_1768.JPG

Vad fick dig att må bra? Alla mina nära och kära, alla resor och ni mina älskade läsare <3

Vem saknade du? Min pojkvän, då jag rest mycket och han har ej möjlighet att följa med. Men bara bra att sakna varandra lite 🙂

Mest stolt över? Att jag vågade ta steget att satsa fullt ut på mitt eget vilket har resulterat i allt kul som hänt mig under året. Är så stolt över allt!

Högsta önskan just nu? Ett fantastiskt 2015 med total hälsa, massa roligt jobb, massa resor, massa fikastunder med vänner och massa kärlek.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Försöka skilja mer på jobb och fritid och oroa mig mindre och njuta mer! Ser verkligen fram emot det nya året som börjar nere i Thailand!

Och så slutligen; dina planer inför 2015? Börjar med en resa till Thailand, sedan Boot Camp följt av skidresa till Sälen med familjen. Efter det åker jag Hannah och Alexandra till Miami och sedan kommer det antagligen bli en träningsresa till i april/maj men inget bokat ännu. Planerar också att köra repris på populära #WARGRUN som jag körde i början av förra året som blev så populärt. 10 veckors löpschema för att komma igång/lära sig springa. Någon som är på? Sedan ligger massa planer i luften för våren som ännu ej är satta ännu men jag är säker på att mycket kul kommer att hända så häng här på bloggen så får ni se. 2015 kommer bli magiskt! Wohoo!

ida-warg-happy

//English: My 2014. Tooo long to translate so please use google translate for this one 🙂 <3 Love!

 

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar