Annons
Annons


MINA TIPS FÖR DEN BÄSTA MYSKVÄLLEN!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.


Sporty set HÄR! (reklamlänk) // Tofflor från River Island!

(innehåller reklamlänkar)

Hej vänner! Jag tror de flesta av er förstått att jag är en rätt mysig person av mig, älskar myskvällar och allt som hör till. Ser mig lite som en expert på det så ni ska få veta mina måsten för en riktigt bra kväll, perfekt denna tid på året tänker jag! Kan nog bli överdos av ordet “mysig” i det här inlägget men det får ni stå ut med, haha.

Annons

Myskläder.

Det går ju inte att ha jeans liksom utan ledordet är slappt och gosigt! Det ultimata kitet för mig är en skön tröja, filt och tofflor – sen är jag nöjd! Outiften i bilden högst upp är perfeeekt, men här är tre andra tips:

Tyckte den här (reklamlänk via Apprl) (klick!) tröjan var söt, på rea också så riktigt prisvärd! // Filt här (reklamlänk via Apprl) (klick!) Väldigt pricy, men man kan väl få drömma! // Tofflor här (reklamlänk via Apprl) (klick!)

Bra serie eller film.

Just nu kollar jag på Pretty Little Liars. Har ni serietips och /eller filmtips så kommentera nedan. I need!

Levande ljus.

Har nästan alltid levande ljus tända hemma. Tycker doftljus är en helt underbar uppfinning och vill tipsa er om det här (reklamlänk via Apprl) (klick!) och detta (reklamlänk via Apprl) (klick!) som sägs ha en avslappnande effekt på en. Vissa kan må illa av doftljus har jag hört, då kan man ju skaffa sig en fin ljusstake, typ två sådana här (reklamlänk via Apprl) (klick!) och tända. Det är själva ”levande ljus”-grejen som är viktig!

Kolla denna bilden hos mig, hur mysigt?

Te i mängder!

Klassisk punkt. Men jag älskar te, har en hel låda här hemma med olika sorter! Jag är lite kinkig med muggar också, de måste vara sköna att hålla i, ha en bra form och gärna vara gulliga också. Indiska har bra utbud, här är några. Den där svarta bokstavskoppen är egentligen ingen klassisk tekopp för mig men tycker de är så fina, har bara sett den i vitt förut. Synd bara att I är en så tråkig bokstav att ha, haha. Folk tror ju bara det är ett streck 🙂

Här (klick!) / 2. Här (klick!) / 3. Här (klick!) / 4. Här (reklamlänk via Apprl) (klick!)

 

Sist men inte minst – något gott snacks!

Tycker ni ska prova den här (klick!) chokladfudgen vi lagt upp recept på hos Welloteket! Superenkla och har bara 4 ingredienser!

Har jag de där punkterna är min kväll fulländad, haha! Skulle ni vilja lägga till något? Hur ser ER perfekta myskväll ut?

4 kommentarer till “MINA TIPS FÖR DEN BÄSTA MYSKVÄLLEN!”

  1. Stranger Things och Mindhunter om du inte har sett de. Outlander har jag hört ska vara bra men inte sett den själv.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar