Annons
Annons


MINA SENASTE VECKOR PÅ INSTAGRAM


Följ mig på instagram @idasfitness

(inte @idawarg = fake-konto)

 

1. Övade att stå på händer på vägen hem från gymmet. // 2. Tog en härlig kvällspromenad i den härliga sommarsolen. // 3. Stretchade efter ett jobbigt benpass.

Annons

// 4. Käkade underbart god sushi.

1. Myste med min BFF Dan. // 2. Tränade ett sista Pole Pass innan semestern. // 3. Njöt av frukt, bär och nötter till mellis. // 4. Köttade ett sjukt jobbigt sista träningspass kvällen innan planet till LA lyfte.

1. Pga jetlag så vaknade jag 4.00 på morgonen och kunde inte sova. Vad passade då bättre än ett gympass? // 2. Har hittat RawFood Heaven här i LA <3 // 3. Saknar min polare på Djurgården, Mr Horse 🙂 // 4. Njuter av havregrynsgröt och kaffe från Starbucks varje dag här i LA. 

4 kommentarer till “MINA SENASTE VECKOR PÅ INSTAGRAM”

      1. Jag jobbar med lite allt möjligt. Min man är fotograf så jag hjälper honom dels som assistent samt som stylist när det behövs.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar